Celiulito masažuoklis Medivon Cello

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Celiulito masažuoklis Medivon Cello

Garantija: 24mėn.
Profesionalus įvairių kūno dalių masažas, celiulito mažinimas, šlaunų ir sėdmenų masažas, nugaros masažas. 3 plaunamos pagalvėlės ir 4 masažo galvutės. Kovoja su raumenų įtampa, stimuliuoja kraujotaką bei visapusiškai atpalaiduoja, lengvas ir patogus.

Detalus aprašymas

More details

Medivon
Kaina:38,90 €

Pristatysime
spalio 24d. - 25d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu




Celiulito masažuoklis Medivon Cello

Profesionalus daugelio kūno dalių masažas

Šis pažangus anticeliulitinis masažuoklis sukurtas profesionaliam įvairių kūno dalių masažui Jūsų namuose. Jo universalumas leidžia efektyviai ir patogiai masažuoti tokias sritis kaip pilvas, rankos, kojos, taip pat jautresnės zonos, tokios kaip šlaunys ir sėdmenys.



Celiulito mažinimas
Naudojant inovatyvias masažo technikas, prietaisas efektyviai prisideda prie celiulito mažinimo. Specialiai sukurtos masažo galvutės intensyviai veikia odą, padeda nušveisti negyvas ląsteles ir skatina odos atsinaujinimą, o tai padeda sumažinti celiulito matomumą.



Šlaunų ir sėdmenų masažas
Specialiai suprojektuotos galvutės leidžia intensyviai masažuoti šlaunis ir sėdmenis, kurie yra dažnos celiulito kaupimosi vietos. Reguliarus masažuoklio naudojimas šiose vietose padeda išlyginti odą ir sumažinti nepageidaujamus nelygumus.

Nugaros masažas
Masažuoklyje taip pat įrengta nugaros masažo funkcija, mažinanti raumenų įtampą ir nuovargį. Tai idealus sprendimas žmonėms, kurie ilgai praleidžia sėdėdami arba jaučia stresą.



3 plaunamos pagalvėlės ir 4 masažo galvutės
Komplekte yra trys lengvai valomos pagalvėlės ir keturios keičiamos masažo galvutės, kurios leidžia pritaikyti masažą pagal individualius vartotojo poreikius ir pageidavimus.



Kovoja su raumenų įtampa
Masažuoklis efektyviai kovoja su raumenų įtampa, suteikdamas palengvėjimą ir atsipalaidavimą. Reguliarus prietaiso naudojimas padeda atpalaiduoti raumenis ir sumažinti diskomfortą, susijusį su lėtine įtampa.



Stimuliuoja kraujotaką
Dėl pažangių masažo technikų naudojimo masažuoklis stimuliuoja kraujotaką, kuri yra itin svarbi odos sveikatai ir bendrai savijautai. Geresnė kraujotaka prisideda prie greitesnės raumenų regeneracijos ir geresnės odos būklės.



Visiškai atpalaiduojantis
Prietaisas siūlo visapusišką atsipalaidavimą. Švelnus, bet gilus masažas padeda atsipalaiduoti ir sumažinti stresą po ilgos dienos.

Išlygina ir stangrina odą
Reguliarus masažuoklio naudojimas padeda išlyginti ir stangrinti odą. Jo veikimas skatina kolageno gamybą, todėl oda tampa elastingesnė ir stangresnė.

Lengvas ir patogus
Masažuoklis buvo sukurtas atsižvelgiant į naudojimo patogumą. Dėl lengvos ir patogios konstrukcijos jį lengva nešiotis ir naudoti bet kur ir bet kada.