Reduced price! Infraraudonųjų spindulių ausies termometras BRAUN ThermoScan 7 su žaisliuku

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Infraraudonųjų spindulių ausies termometras BRAUN ThermoScan 7 su žaisliuku

Garantija: 24mėn.
Termometras pasižymi patentuotomis "Age Precision" ir "ExacTemp" technologijomis, patentuotu šildomu antgaliu. BRAUN ThermoScan 7 yra greitas, švelnus ir jį lengva naudoti. Tinka visai šeimai. Komplekte yra ir žaislinis termometras.

Detalus aprašymas

More details

BRAUN
68,00 €
Kaina:57,80 €
-15%
Išparduota

Braun.png

Infraraudonųjų spindulių ausies termometras BRAUN ThermoScan 7 su žaisliuku

„ThermoScan 7®“ yra pažangiausias BRAUN ausų termometras. Jame yra naudojama patentuota „Age Precision®“ technologija, kuri užtikrina tikslų matavimo rezultatų interpretavimą atsižvelgiant į vaiko amžių. Daugiau jokių spėlionių. Komplekte esantis termometro formos žaislas pavers temperatūros matavimo procesą malonesniu ir įdomesniu.


Svarbiausios „BRAUN ThermoScan 7“ ausų termometro savybės:

  Gydytojų rekomenduojama technologija;

Age Precision® funkcija užtikrina tikslų matavimo rezultatų interpretavimą atsižvelgiant į amžių ( 0-3 mėn., 3-36 mėn., 36-suaugęs);

 

Spalvotas duomenų interpretavimas palengvina matavimo rezultatų įvertinimą;

Šildomas termometro antgalis yra malonesnis bei užtikrina matavimo tikslumą;

„ExacTemp®“ sistema - šviesos ir garso signalas, padedantis tinkamai įstatyti termometrą į ausį;

Labai greitas ir tikslus matavimas. Termometras yra švelnus jūsų kūdikio ausims;

Ekranas su naktinio apšvietimo funkcija;

Paskutinių 9 temperatūros matavimų atmintis;

Higieniški vienkartiniai termometro filtrai padeda palaikyti prietaiso švarą bei matavimų tikslumą.

 

Tinka bet kokio amžiaus žmonėms

Dėl mažo ir minkšto antgalio jis idealiai tinka matuoti temperatūrą net kūdikiams. „Braun ThermoScan®“ termometro jutiklis sukurtas taip, kad nekeltų pavojaus ausies būgneliui, nepriklausomai nuo testuojamo asmens amžiaus. Nors termometro antgalis netelpa į naujagimio ausies kanalą, klinikiniai tyrimai parodė, kad „Braun ThermoScan®“ termometras gali tiksliai parodyti šios amžiaus grupės temperatūros rodmenis, jei jis naudojamas atsargiai.


„Age Precision®“ technologija

Klinikiniai tyrimai rodo, kad karščiavimo apibrėžimas kinta su vaiko amžiumi. Normali keturmečio vaiko kūno temperatūra, kūdikiui gali būti traktuojama kaip aukšta.

Siekiant išvengti netikslių rezultatų ir neteisingo temperatūros interpretavimo, „BRAUN“ sukūrė unikalią „Age Precision®“ technologiją, kuri padeda teisingai interpretuoti kūdikio temperatūrą pagal jo amžių.

 

Spalvotas duomenų interpretavimas

Galite išmatuoti kūdikio ar kito šeimos nario temperatūrą ir teisingai interpretuoti rezultatą atlikdami tris paprastus veiksmus:

1) Nustatykite vaiko amžių „Age Precision®“ mygtuko pagalba;

2) Pamatuokite temperatūrą;

3) Pamatavus temperatūrą, ausies termometro „Thermoscan Braun 7“ ekrane pamatysite vieną spalvą:

   žalia spalva - normali temperatūra

   geltona - padidėjusi temperatūra (žemo laipsnio karščiavimas)

   raudona spalva - aukšta temperatūra (karščiavimas)

 

 

 


„Age Precision®“ funkcija yra sukurta tam, kad įspėtų jus, kai temperatūros rodmuo turėtų kelti susirūpinimą, remiantis plačiai pripažintais kriterijais.

ThermoScan® technologija

Dėl patentuotos „ThermoScan®“ technologijos BRAUN termometrai laikomi matavimo tikslumo pavyzdžiu, todėl jie yra plačiai naudojami ir rekomenduojami visos Europos gydytojų.

Kodėl kūno temperatūrą geriausia yra matuoti ausyje?

Ausis yra puiki vieta kūno temperatūros matavimui, nes kraujas tekantis į ausies būgnelį yra tas pats, kuris teka pro kūno temperatūros valdymo centrą smegenyse.

„Braun ThermoScan®“ termometras matuoja ausies būgnelio ir jį supančių audinių skleidžiamą infraraudonųjų spindulių šilumą.

Šis prietaisas dažnai naudojamas gydytojų kabinetuose ir ligoninėse. Prietaisas pasižymi iki 0.2 laipsnio matavimo tikslumu, todėl tai yra geriausias pasirinkimas tiek profesionaliam, tiek buitiniam naudojimui.

Minkštas prietaiso filtro antgalis nedirgina ausies, o temperatūros matavimas užtrunka vos kelias sekundes.


Šildomas antgalis ir "ExacTemp" funkcija tiksliausiam matavimui

Kitų termometrų antgalis yra šaltas ir gali aušinti ausies landą, todėl matavimo rezultatas gali būti netikslus. BRAUN ThermoScan 7 antgalis yra pašildomas prieš naudojimą, todėl užtikrina tikslų rezultatą. Taip pat toks antgalis, kuris sušyla iki 34°C, yra žymiai malonesnis, todėl nesukelia vaikams jokio diskomforto.

Patentuota "ExacTemp" padėties nustatymo funkcija užtikrina teisingą termometro padėtį ausyje tai patvirtindama šviesos ir garsiniu signalu.

Vienkartiniai higieniniai antgalio dangteliai

Antgalio dangteliai užtikrina higienos palaikymą, apsaugo nuo galimo užkrėtimo. Keisdami vienkartinius dangtelius galite greitai matuoti temperatūrą skirtingiems asmenims, negaišdami laiko antgalio valymui. Kiekvieno matavimo metu naudokite švarų, vienkartinį higieninį dangtelį.

Komplektacija: ausies termometras Braun ThermoScan 7, žaislinis termometras vaikams, vienkartiniai antgalio dangteliai (21 vnt).


Kitos savybės:

  • Baterijos / maitinimo šaltinio tipas: 2 AA baterijos
  • Termometro tipas ir funkcijos: elektroninis, higieniniai antgaliai, Age Precision technologija, rezultatų interpretavimas spalvomis, šildomas antgalis, matavimas ausyse, kūno temperatūros matavimas.
  • Matavimo vieta: ausis
  • Spalva: balta
  • Dydis: 14,5cm x 5,4cm x 3,4cm
  • Matavimo tikslumas:  0,2C
  • Matavimo diapazonas: 34C - 42,2C
  • Matavimo laikas: 2 s
  • Padalos vertė ekrane: 0,1
  • Įrenginio atmintis: 9 matavimai
Populiariausios paieškos
Braun termometrai, Braun ausies termometrai