Nosies aspiratorius su pašvietimu Novama Pingo Spark Blue

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Nosies aspiratorius su pašvietimu Novama Pingo Spark Blue

Garantija: 36mėn.
Naujos kartos nosies aspiratorius, tinkamas naudoti nuo vaiko pirmųjų gyvenimo dienų ir tinka net mokyklinio amžiaus vaikams. Įmontuotas pašvietimas, kad aspiratorių būtų lengva naudoti net naktį. Tylus veikimas. Gleivių persipylimo apsauga.

Detalus aprašymas

More details

Novama
Kaina:32,90 €

Pristatysime
gegužės 16d. - 17d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu

manufacturer_63.jpg

Novama Pingo Spark
 yra naujos kartos nosies aspiratorius, kuris yra specialiai sukurtas vaikams. Novama Pingo Spark yra tinkamas naudoti nuo vaiko pirmųjų gyvenimo dienų ir tinka net mokyklinio amžiaus vaikams. Šis nosies aspiratorius pasižymi modernia konstrukcija, kuri užtikrina patogų ir efektyvų naudojimą. Jis turi integruotą gleivių persipylimo apsaugą, kuri užkerta kelią gleivinės patekimui į įrenginio vidų. Tai yra svarbu dėl higienos ir aspiratoriaus ilgalaikio veikimo.

novama pingo spark aspirator do nosa dla dziecinovama pingo spark aspirator do nosa dla dzieci

Šis aspiratorius naudingas tėvams, norintiems pasirūpinti savo mažų vaikų nosies higiena ir padėti jiems palengvinti peršalimo simptomus.

  1. Įmontuotas apšvietimas: Aspiratorius turi integruotą šviesos šaltinį, kuris padeda geriau matyti nosies ertmę ir patogiau atlikti nosies valymo procedūras naudojant jį naktį.

  2. Maitinimas: Šis aspiratorius veikia naudodamas baterijas, todėl jums nereikia prijungti jo prie elektros šaltinio. Tai yra patogu, nes galite jį naudoti bet kur ir bet kada.

  3. Tylus veikimas: Šis aspiratorius yra sukurtas su akcentu į tylų veikimą, kad būtų sumažintas triukšmas ir būtų mažesnis diskomfortas mažiausiems. Aspiratorius yra lengvas ir tylus, todėl yra tinkamas naudoti net tada, kai jūsų vaikas miega.

  4. Efektyvi siurbimo galia: Aspiratorius turi efektyvų siurbimo galios lygį, kuris yra ≤ 450 mmHg (60 kpa).

  5. Persipylimo apsauga: Aspiratorius turi integruotą gleivių persipylimo apsaugą, kuri užkerta kelią gleivinės patekimui į įrenginio vidų.

  6. Antgaliai: komplekte - 2 skirtingo dydžio antgaliai.

  7. Lengvas valymas: Aspiratoriaus dizainas yra sukurtas taip, kad jis būtų lengvai valomas ir priežiūra būtų paprasta.

  8. Sertifikuotas: Novama Pingo Spark yra sertifikuotas medicinos prietaisas. Be to, produktas yra pagamintas naudojant atestuotas ir bio-kompatibilias medžiagas. Tai užtikrina, kad produktas yra saugus naudoti mažiems vaikams, kad nebūtų jokių žalingų medžiagų ar alergenų, kurie gali sukelti šalutinį poveikį.



Kaip naudoti nosies aspiratorius ir pasiekti geriausio gleivių išsiurbimo:
  1. Pradėkite praskiedžiant išskyras vaiko nosyje, įlašinant fiziologinio tirpalo arba jūros vandens tirpalo. Tai padės palengvinti gleivių išsiurbimą.

  2. Pasirinkite ir uždėkite tinkamą antgalį pagal gleivinės konsistenciją: antgalis su platesne skylute rekomenduojamas, jei išskyros yra tirštos, o antgalis su siauresne skylute - jei išskyros yra skystos.

  3. Paspauskite POWER mygtuką, kad įjungtumėte siurbimo funkciją. Prieš pradėdami naudotis, įsitikinkite, kad prietaisas tinkamai veikia.

  4. Vaikas turi stovėti ar sėdėti. Šalinant išskyras, tai turėtų užtrukti kelias sekundes.

  5. Pakartokite tuos pačius veiksmus su kita nosies anga.

Be to, svarbu užtikrinti, kad oro drėgmė vaiko kambaryje būtų tinkama (pvz., naudojant oro drėkintuvus) ir naudoti drėkinamąjį kremą odos aplink nosį sudirginimui palengvinti.

UAB Doris Group yra NOVAMA prekinio ženklo atstovas Lietuvoje

novama pingo spark aspirator do nosa dla dzieci