Reduced price! Inhaliatorius OMRON C102 TOTAL 2IN1 su nosies plovykle

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Inhaliatorius OMRON C102 TOTAL 2in1 su nosies plovykle

Garantija: 24mėn.
Inhaliatorius su nosies plovykle veiksmingam apatinių kvėpavimo takų ligų gydymui. Nosies plovyklės pagalba išvaloma nosies ertmė ir palengvinami slogos, alerginio rinito ar sinusito simptomai. 

Detalus aprašymas

More details

OMRON
68,00 €
Kaina:49,64 €
-27%
Išparduota



Su naujuoju OMRON "C102" jūs galite efektyviai gydyti ir palengvinti įvairų peršalimo ligų ar alergijų simptomus visais metų laikais.



Besikeičiant metų laikams, kvėpavimo takus gali paveikti skirtingos kvėpavimo takų ligos:

  • Pavasaris – Vasara : žiedadulkės gali sukelti alerginį rinitą (šienligė), kurio simptomai yra čiaudulys, niežėjimas ir sloga ar užsikimšusi nosis.
  • Ruduo – Žiema: peršalimo, kvėpavimo takų ligos, kurios pasireiškia užsikimšusia ar bėgančia nosimi, gerklės skausmu bei kitais negalavimais.


Svarbu suprasti, jog kvėpavimo takai yra susiję, todėl vieni kvėpavimo takų susirgimai gali turėti įtakos bendrųjų kvėpavimo takų ligoms. Laiku pradėtas viršutinių kvėpavimo takų gydymas, gali padėti išvengti apatinių kvėpavimo takų ligų, tokių kaip bronchitas ar netgi plaučių uždegimas. Todėl yra labai svarbu, kad nosis visada išliktų švari.


Išskirtinė šio OMRON inhaliatoriaus savybė, kad jis sujungia inhaliacinį gydymą su nosies plovimu!

NOSIES PLOVYKLĖ

Nosies plovyklė naudojama su paprastu fiziologiniu druskos tirpalu. Taip išvaloma nosies ertmė ir palengvinami slogos, alerginio rinito ar sinusito simptomai

  • Dalelių dydis: 90% dalelių >10 mm. Išpurškimo laikas: >5ml/min

Nosies plovyklė jungiama prie kompresoriaus, kuris sukuria švelnų lašelių rūką. Jis lengviau išvalo nosies ertmę negu kiti prietaisai. Didelis išpurškiamų dalelių dydis skirtas viršutiniams kvėpavimo takams.

INHALIATORIUS

Inhaliatoriaus sukuriamas vaistų aerozolis (lašeliai) yra būtent tokio dydžio, kad pasiektų giliai plaučius. Todėl veiksmingai gydo apatinių kvėpavimo takų ligas, tokias kaip bronchitas, bronchiolitas ir astma, tačiau taip pat tinka gydyti paprastą kosulį ar laringitą.

  • Dalelių dydis: 2,6 mm (MMAD).  Inhaliacijos laikas : 0.35 ml/min


Pakuotėje yra visi reikalingi priedai:  
nosies purkštuvas, burnos kandiklis, kaukė suaugusiesiems (PVC), kaukė vaikams (PVC).

Atsiliepimai apie prekę
Inhaliatorius OMRON C102 TOTAL 2IN1
 - Labai gera slogos bei plaučių susirgimų profilaktikos priemonė. Lapai paprastas ir patogus. Tinka kaip suaugusiems taip ir vaikams.
Puikus pasirinkimas
 - Esu labai patenkinta savo apsisprendimu įsigyti šį inhaliatoriu.Nosies plovykle labai padejo sloguojant.Vaikas iš pradziu išsigando garso bet paskui priprato. 10balų
A
 - Labai puikus irenginys
Puiku
 - Viskas puiku. Vaikui (3 m.) labai patinka pačiam su nosies plovykle drėkinti nosį.
Puiku
 - Puikus pirkinys
+
 - viskas ok,isskyrus tai,kad gana garsiai veikia
  
Populiariausios paieškos
Omron inhaliatoriai