Žindukas Medela Calma (be buteliuko)

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Žindukas Medela Calma (be buteliuko)

Viena geriausių alternatyvų derinant maitinimą iš krūties ir buteliuko. Medela Calma žindukas imituoja žindymo procesą - pienas neteka tol, kol žinduke nesudaromas vakuumas.

Detalus aprašymas

More details

Medela
Kaina:19,90 €

Pristatysime
kovo 29d. - balandžio 02d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu


Žindukas Medela Calma (be buteliuko)


Medela Calma žindukas - viena geriausių alternatyvų derinant maitinimą iš krūties ir buteliuko. Medela Calma žindukas imituoja žindymo procesą - pienas neteka tol, kol žinduke nesudaromas vakuumas. Kūdikis pats reguliuoja pieno gėrimo intensyvumą, gali sustoti, pailsėti ir vėl pradėti valgyti. Calma padeda išsaugoti kūdikio žindymo refleksus. Žindukas turi didelę silikoninio žinduko angą, pats žindukas minkštas, lankstus ir simetriškas - kuo artimesnis natūraliai krūties formai. Tai ekonomiškas variantas, nes žindukas yra universalaus dydžio - tinka įvairaus amžiaus kūdikiams, jo nereikia keisti, kai reikalinga didesnė pieno tėkmė.

Šis žindukas tinkamas naudoti su Medela buteliukais ar kitais buteliukais, kurie turi standartinio siauro skersmens kaklelį.

Prieš pirmą panaudojimą buteliuką išvirinkite 5 min. Prieš kiekvieną kitą naudojimą išplaukite ir dezinfekuokite.

Svarbu: Nepalikite kūdikio vieno su buteliuku, nenaudokite jo vietoje čiulptuko. Maisto angliavandeniai skatina dantų ėduonį. Valykite dantukus prieš nakties miegą. Esant bet kokiam įbrėžimui, įtrūkimui, buteliuką pakeiskite nauju.

Pagaminta Šveicarijoje.

Atsisiuntimai
Atsiliepimai apie prekę
Medela Calma
 - Geras produktas.