Masažinis kamuolys Medivon RecoRoll Solo

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Masažinis kamuolys Medivon RecoRoll Solo

Garantija: 24mėn.
Gili raumenų atpalaidavimo terapija, gili nervų taškų masažo terapija, vibracinis masažas. 3 vibracijos lygiai.

Detalus aprašymas

More details

Medivon
Kaina:35,50 €

Pristatysime
spalio 24d. - 25d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu



Masažinis kamuolys Medivon RecoRoll Solo

Gilus raumenų atpalaidavimas

Vibruojantis masažo kamuolys yra nepakeičiamas pagalbininkas kiekvienam, norinčiam efektyviai atpalaiduoti raumenis po intensyvių treniruočių ar ilgos dienos. Pagaminta iš minkštos, bet patvarios gumos, užtikrina neprilygstamą naudojimo komfortą ir tikslų visų raumenų grupių pasiekimą.



Tikslus nervų taškų masažas

Inovatyvi gilaus nervinių taškų masažo technologija leidžia efektyviai atpalaiduoti net labiausiai pavargusius raumenis. Vibracijos pasiekia tiesiai į raumenų audinius, suteikdamos palengvėjimą, gerindamos kraujotaką ir skatindamos regeneraciją.


Vibracinis masažas ir trys intensyvumo lygiai

Mūsų masažo kamuoliukas turi vibracinio masažo funkciją, kuri puikiai tinka raumenų įtampai nuimti. Trys vibracijos intensyvumo lygiai leidžia pritaikyti įrenginį pagal individualius poreikius. Be to, automatinis režimas garantuoja naudojimo patogumą, nereikia rankiniu būdu valdyti įrenginio.

Antikorozinė danga ir USB įkrovimas

Vibruojantis masažo kamuolys yra padengtas antikorozine danga, kuri užtikrina jo ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams. Dėl galimybės įkrauti per USB, šis įrenginys yra itin praktiškas – jį galite įkrauti bet kur, užtikrindami atpalaiduojantį masažą, kad ir kur būtumėte.



Praktiškas dydis ir ilgaamžis veikimas

Kompaktiški matmenys – skersmuo 11 cm – masažo kamuoliuką labai patogu naudoti ir patogu nešiotis. Talpi baterija garantuoja ilgalaikį prietaiso veikimą, todėl galite susikoncentruoti į atpalaiduojantį masažą, jo nereikės nuolat krauti. Mėgaukitės giliu atsipalaidavimu, kad ir kur būtumėte.