Masažuoklis Medivon ME-800

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Celiulito masažuoklis Medivon ME-800

Garantija: 24mėn.
Profesionalus įvairių kūno dalių masažas: kaklo masažas, nugaros masažas, šlaunų ir sėdmenų masažas. Šildymo funkcija, 8 masažo galvutės komplekte. Kovoja su raumenų įtampa, stimuliuoja kraujotaką, visapusiškai atpalaiduoja.

Detalus aprašymas

More details

Medivon
Kaina:41,00 €

Pristatysime
spalio 24d. - 25d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu



Celiulito masažuoklis Medivon ME-800


Iš naujo apibrėžkite savo figūrą


„Medivon Body Massager“ turi pažangias vibracijos technologijas, kurios atsidavusiai veikia jūsų kūną. Vos per 10 minučių intensyvus masažas gali suardyti riebalinį audinį, o tai reiškia efektyvų lieknėjimą. Įsivaizduokite, kaip reguliariai naudodami galite pašalinti įsisenėjusias riebalų sankaupas ir išdidžiai parodyti savo figūrą.

Profesionalus modeliavimas Jūsų namuose

Masažuoklis semiasi įkvėpimo iš geriausių pasaulyje modeliavimo technikų. Stimuliuodami poodinę kraujotaką net 97%, galime efektyviai ir tiksliai modeliuoti net tas vietas, kurios anksčiau buvo atsparios bet kokiems pokyčiams. Mėgaukitės profesionaliais rezultatais neišeidami iš namų.



Celiulito problemos sprendimas

Celiulitas yra daugelio iš mūsų problema. Specialių volelių ir bangų galvučių dėka Medivon Body Massager aktyviai kovoja su odos nelygumais. Be to, reguliarus prietaiso naudojimas apsaugo nuo naujo celiulito susidarymo. Suteikite odai glotnumo ir elastingumo, kurio ji trokšta.



Jaunatviška ir lygi oda

Įrenginyje naudojamos keturios specializuotos masažo technikos, skatinančios odą atsinaujinti. Oda atgauna natūralų elastingumą, tampa stangresnė, ženkliai pagerėja jos išvaizda. Tai tarsi kasdienis jaunystės eliksyras Jūsų odai.



Raminantis jūsų raumenis

Nėra nieko maloniau už atpalaiduojantį masažą po intensyvios dienos. Masažuoklis, naudojant pažangias technologijas, skirtas giliam jūsų raumenų atpalaidavimui. Dėl to jis mažina įtampą ir padeda greičiau atsigauti po treniruotės. Jūsų kūnas atgauna gyvybingumą ir pasirengimą naujiems iššūkiams.



Daugiafunkciškumas viename įrenginyje

Mes siūlome jums 8 unikalias masažo galvutes, kurios reiškia daugybę masažo galimybių ir tipų. Nepriklausomai nuo to, ar jums reikalingas giluminis audinių masažas, ar švelnus atsipalaidavimas, prietaisas suteiks jums tinkamą masažą.



Naudojimo paprastumas

Kurdami Medivon Body Massager, pirmiausia galvojome apie naudotojo patogumą. Jo ergonomiškas dizainas, intuityvus valdymas ir sklandus intensyvumo reguliavimas leis kiekvienam, net ir pradedančiam naudotojui, pasijusti masažo profesionalu.



Aukšta kokybė, kuria galite pasikliauti

Masažuoklis, pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, veikia ne tik efektyviai, bet ir tarnauja ilgus metus. Prietaisas tyliai veikia ir puikiai priglunda prie odos, todėl jis yra nepakeičiamas jūsų namų SPA elementas.