Reduced price! Dubens raumenų treniruoklis TensCare Unicare

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Dubens raumenų treniruoklis TensCare Unicare

Garantija: 24mėn.
Dubens dugno raumenų treniruoklis skirtas padėti esant stresiniam, skubos ir mišriam šlapimo nelaikymui. Taip pat yra TENS programa mėnesinių skausmams malšinti.

Detalus aprašymas

More details

TensCare
99,90 €
Kaina:89,91 €
-10%

Pristatysime
liepos 30d. - 31d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:

TensCare_no_gradient_video_192128c2-17eb

Dubens raumenų treniruoklis TensCare Unicare

TensCare Unicare yra naujas dubens dugno treniruoklis. Kaip ir kiti TensCare įrenginiai, Unicare padeda esant stresiniam, skubos ir mišriam šlapimo nelaikymui, taip pat jis išsiskiria nauja programa, sukurta taip, kad be vaistų palengvintų menstruacijų skausmą.

TensCare Unicare dubens dugno treniruoklis sukurtas taip, kad taptų ilgalaikiu sprendimu. Siunčiant mažą elektros srovę į dubens srities nervus, stimuliuojami dubens dugno raumenų susitraukimai, kurie laikui bėgant gali sustiprinti raumenis, padedančius spręsti šlapimo nelaikymo problemą, ir netgi pagerinti seksualinę patirtį.

TensCare Unicare yra naujos kartos prietaisas, todėl jis turi penkias programas. Trys programos skirtos kiekvienam šlapimo nelaikymo tipui, viena - specialiai dubens dugno raumenims tonizuoti, o paskutinė - menstruacijų skausmui malšinti.

TensCare Unicare suteikia palengvėjimą nuo tokių būklių, kaip:

- Šlapimo ir išmatų nelaikymas, įskaitant stresinį, skubos ir mišrų, taip pat šlapimo nelaikymas po prostatektomijos vyrams (reikalinga komplektacija su analiniu zondu). Be to, jis gali padėti pagerinti intymumą, nes tonizuoja dubens dugno raumenis.

- Mėnesinių skausmas: pirminė dismenorėja ir antrinė dismenorėja dėl tokių ligų, kaip endometriozė, fibroidai ar dubens uždegiminė liga.

TensCare Unicare nėra tik moterims skirtas prietaisas, jį galima naudoti ir analinei stimuliacijai. Tai ne tik padeda spręsti išmatų nelaikymo problemą, bet ir gali padėti atsigauti po erekcijos sutrikimų.

Dubens raumenų treniruoklio TensCare Unicare savybės:

- 5 iš anksto nustatytos programos, įskaitant naują programą, skirtą mėnesinių skausmui malšinti
- Įkraunama baterija
- Naujas ir patobulintas nuimamas diržo spaustukas
- Atminties funkcija seka prietaiso naudojimą ir paskutinę naudotą programą
- Reguliuojamas procedūros laikmatis

Komplekte rasite:
1 x TensCare Unicare prietaisas
1 x gelis 50 ml
1 x laidas
2 x 50x90 mm dydžio elektrodų pagalvėlės
1 x įkrovimo adapteris
1 x nuimamas diržo spaustukas
1 x laikymo maišelis
1 x makšties zondas arba analinis zondas


Kontraindikacijos:
- NENAUDOKITE, jei esate arba galite būti nėščia. Nežinoma, ar TENS gali turėti įtakos vaisiaus vystymuisi.
- NENAUDOKITE su papildomomis elektrodų pagalvėlėmis, jei turite širdies stimuliatorių (arba jei turite širdies ritmo sutrikimų) arba su bet kokiais elektroniniais medicinos prietaisais. Naudojant šį prietaisą su elektroniniais medicininiais prietaisais, prietaisas gali veikti klaidingai. Kai kuriems modeliams gali turėti įtakos stimuliacija tiesioginėje implantuoto prietaiso kaimynystėje.
- NENAUDOKITE po dubens operacijos ar vaginalinio gimdymo, kol visiškai nepasveiksite. Stimuliacija gali sutrikdyti gijimo procesą.
- NENAUDOKITE, jei turite aktyvios šlapimo takų infekcijos simptomų, makšties infekcijų ar lokalių pažeidimų. Zondo įvedimas gali sudirginti jautrius audinius.
- NENAUDOKITE, jei turite silpną dubens srities jutimą. Gali būti, kad negalėsite saugiai kontroliuoti stimuliacijos intensyvumo.
- NENAUDOKITE "Unicare" bet kurioje kūno vietoje, nenurodytoje šioje naudojimo instrukcijoje. Naudojimas ant krūtinės ar kaklo gali paveikti širdies ar implantuotus prietaisus ir gali turėti įtakos epilepsijos priepuolių slenksčiui. Taip pat gali paveikti ant kūno nešiojamus stebėjimo prietaisus.