TENS/EMS elektrostimuliatorius TensCare Unifit

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

TENS/EMS elektrostimuliatorius TensCare Unifit

Garantija: 24mėn.
2 kanalų elektrostimuliatorius viename įrenginyje sujungia TENS, EMS ir atpalaiduojamojo masažo stimuliavimo galimybes. Unifit galima naudoti skausmui malšinti, reabilitacijai, sporto treniruotėms ir raumenų atpalaidavimui.

Detalus aprašymas

More details

TensCare
Kaina:114,00 €

Pristatysime
gegužės 14d. - 15d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:

TensCare_no_gradient_video_192128c2-17eb

TENS/EMS elektrostimuliatorius TensCare Unifit

Išplėstinė elektroterapija: TensCare Unifit sujungia TENS, EMS ir masažo technologijas viename įrenginyje, todėl padeda efektyviai gerinti fizinę būklę, padeda atsigauti ir malšinti skausmą namuose.

Universalus skausmo malšinimas: Naudojant 12 TENS programų, kuriose naudojami skausmo suvokimo ir endorfinų išsiskyrimo mechanizmai, galima palengvinti lėtinio, raumenų ir skeletinio skausmo simptomus.

Raumenų reabilitacija ir treniruotės: Naudodami 4 EMS režimus ir 11 programų kiekvienam režimui, pasieksite raumenų reedukaciją, užkirsite kelią atrofijai ir pagerinsite kraujotaką.

Pagerinkite sportinius rezultatus: Padidinkite raumenų jėgą, greitį, atsparumą ir ištvermę naudodami Unifit sporto treniruočių galimybes.

Atsipalaidavimas ir atsigavimas: Atsipalaiduokite naudodami 10 masažo programų, atpalaiduojančių raumenų įtampą ir mažinančių nuovargio simptomus.

TENS/EMS elektrostimuliatorius TensCare Unifit pristato elektroterapijos ateitį tiesiai į jūsų namus, naudodamas pažangiausias TENS, EMS ir masažo technologijas. Pasiruoškite išbandyti geriausią fitneso, atsigavimo ir skausmo malšinimo sprendimą, sutalpintą į vieną elegantišką ir galingą įrenginį.

Lengvas skausmo malšinimas: atsisveikinkite su lėtiniu skausmu naudodamiesi TensCare Unifit TENS programomis. 12 TENS programų naudoja pažangius skausmo suvokimo mechanizmus ir stimuliuoja endorfinų išsiskyrimą, todėl raminamai veikia raumenis ir sąnarius.

Reabilituokitės ir treniruokitės kaip profesionalas: TensCare Unifit yra jūsų asmeninis raumenų reabilitacijos ir treniruočių treneris. Su 4 EMS režimais, pritaikytais skirtingiems raumenų dydžiams, ir 11 programų kiekvienam režimui galite treniruoti raumenis, užkirsti kelią atrofijai ir pagerinti kraujotaką, kad greičiau atsigautumėte.

Maksimaliai pagerinkite sporto rezultatus: Padidinkite sporto treniruočių efektyvumą su TensCare Unifit. Nesvarbu, ar tai būtų apšilimas, jėgos ar ištvermės didinimas, TensCare Unifit EMS galimybės pakels jūsų rezultatus į naujas aukštumas.

Atsipalaiduokite ir pailsėkite: Po ilgos dienos atsipalaiduokite naudodami 10 Unifit masažo programų. Atpalaiduokite raumenų įtampą, sumažinkite nuovargį ir mėgaukitės raminančiu masažu patogiai įsitaisę namuose.

Sukurtas jūsų patogumui: TensCare Unifit yra patogus naudoti ir puikiai tinka naudojimui namuose. Nauja ir patobulinta naudotojo sąsaja leidžia be vargo naršyti tarp programų, o integruotas įkraunamas akumuliatorius užtikrina daugiau kaip 10 valandų naudojimo vienu įkrovimu.


Savybės:
- Dviejų kanalų - 2 kanalai skirti vienu metu taikyti terapiją 2 sritims, su 4 elektrodų pagalvėlėmis
- Iš anksto nustatytos ir rankiniu būdu valdomos programos su reguliuojamu terapijos laiku
- Nauja ir patobulinta naudotojo sąsaja
- 12 TENS programų
- 4 EMS režimai, skirti skirtingo dydžio raumenims, įskaitant naują "pažangios raumenų masės" režimą. 11 EMS programų kiekvienam režimui
- 10 masažo programų raumenų sustingimui mažinti ir raumenims atpalaiduoti
- Integruotas įkraunamas akumuliatorius užtikrina daugiau kaip 10 valandų naudojimo trukmę
- IIa klasės med. prietaisas

Komplektą sudaro:
1 x Unifit TENS/EMS elektrostimuliatorius
2 x laidai (L-CPT)
4 x 50x50 mm lipnūs elektrodai (E-CM5050)
1 x AC adapteris
1 x diržo spaustukas
1 x laikymo maišelis

Atsisiuntimai