Reduced price! Žastinis kraujospūdžio matuoklis Rossmax X5 BT

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Žastinis kraujospūdžio matuoklis Rossmax X5 BT PARR (su Bluetooth)

Garantija: 60mėn.
Pilnai automatinis žastinis kraujospūdžio matuoklis su tinkamo manžetės uždėjimo technologija ir 120 matavimų atmintimi. Turi nereguliaraus širdies ritmo nustatymą, prieširdžių virpėjimo aptikimą, hipertenzijos rizikos indikatorių bei kitas funkcijas.

Detalus aprašymas

More details

ROSSMAX
71,50 €
Kaina:53,63 €
-25%
Išparduota

RM_Logo_wo_Slogan.jpg


Žastinis kraujospūdžio kraujospūdžio matuoklis Rossmax X5 BT PARR

Žastinis kraujospūdžio matuoklis Rossmax X5 BT PARR yra itin tikslus bei patogus naudoti - matavimai atliekami vieno mygtuko paspaudimu. Matuoklis yra kompaktiškas, todėl visada galite turėti jį su savimi namie, darbe, automobilyje ar kelionėje. Rossmax X5 BT PARR žastinis kraujospūdžio matuoklis yra pilnai automatinis, su "Bluetooth® low energy" bei tinkamo manžetės uždėjimo technologija. Jis taip pat turi judesio nustatymo technologiją, pulso aritmijos nustatymą (PARR)*, prieširdžių virpėjimo nustatymas (AFib)*, priešlaikinio susitraukimo nustatymą (PC)* bei hipertenzijos rizikos nustatymą. 


Žastinio kraujospūdžio matuoklio Rossmax X5 BT PARR savybės:

- Tinka žastui: nuo 24 cm - iki 40 cm;
- Pilnai automatinis;
- "Bluetooth® low energy" technologija; 
- Aritmijos aptikimas (PARR)*;
- Prieširdžių virpėjimo nustatymas (AFib)*;
- Priešlaikinio susitraukimo nustatymas (PC)*;
- Tinkamo manžetės uždėjimo* technologija; 
- Judesio nustatymo* technologija; 
- Hipertenzijos rizikos nustatymas;

- 120 atminties vietų 2 asmenims su data ir laiku;
- Matavimai atliekami vieno mygtuko paspaudimu;
Matuoklis pateikia savaitės ryto ar vakaro išmatuotas vidutines vertes;
- 3 paskutinių matavimų vidurkis;
- Svečio funkcija;
- Veikia su elementais arba iš elektros tinklo (reikalingas specialus adapteris);
- Didelis LCD ekranas: 69x78 mm;
- Patvirtintas Europos hipertenzijos draugijos (ESH) bei Britų hipertenzijos draugijos (BHS);
- Garantija - 5 metai.

Stebėkite savo kraujo spaudimą

Mūsų mobili programėlė leidžia perkelti vertingus matavimų rezultatus iš Bluetooth® įrenginių (X5 BT ir X3 BT) į iOS arba Android telefoną. Taip pat galite perkelti duomenis iš bet kurio kito kraujo spaudimo matuoklio per USB kabelį į Windows kompiuterį. Ši mobili programėlė leidžia realiu laiku perduoti duomenis savo gydytojui tik vienu paspaudimu! Pertvarkius duomenis į išsamias diagramas ir grafikus, jūs patirsite škai naują kraujospūdžio valdymo patirtį .


PARR - unikali pulso aritmijos technologija

Ankstyvas širdies smūgio rizikos nustatymas, vienu mygtuko paspaudimu. Dėka ankstyvojo prieširdžių virpėjimo ir ankstyvo susitraukimo nustatymo išvenkite širdies ir kraujagyslių ligų ir insulto rizikos. Širdies sutrikimai reikalauja medicininio dėmesio, todėl ankstyva diagnozė yra pirmaeilės svarbos. PARR technologija nustato aritmiją reguliarių kraujo spaudimo tikrinimų metu be papildomų naudotojo įgūdžių, naudotojo įsikišimo ir matavimų ilgumo.

Prieširdžių virpėjimo nustatymas (AFIB) 

Viršutinės širdies kameros (prieširdžiai) veikia nereguliariai (virpa) ir dažniausiai greitai vietoj to, kad veiktų efektyviai, stumia kraują į skilvelius. Ši būklė yra susijusi su didesne širdies krešulių, insulto, širdies sutrikimo ir kitų širdies komplikacijų rizika. Apie 10 % - 20 % pacientų, kurie kenčia nuo išeminio insulto taip pat kenčia nuo prieširdžių virpėjimo. Tai technologija, kuri nustato nereguliarų arba dažnesnį nei įprasta prieširdžio virpėjimą. Tokia būklė reiškia padidėjusią riziką susidaryti kraujagyslių užsikimšimui, infarktui arba kitoms širdies ligoms.


Priešlaikinio susitraukimo nustatymas (PC) 

Tai papildomas, nestandartinis širdies plakimas generuojamas neįprastose širdies vietose, arba prieširdyje (PAC) arba skilveliuose (PVC). Šis papildomas plakimas sutrikdo įprastą širdies ritmą, kartais sukeldamas palpitaciją (šokinėjantį plakimą) krūtinėje. Kartais pasikartojantis. Jei nesusijęs su stresu, toks plakimas yra daugelio širdies negalavimų simptomas, taip pat padidinantis išeminio insulto riziką. Tai technologija, kuri leidžia nustatyti papildomus, nereguliarius širdies permušimus įvariose širdies dalyse dažniausiai prieširdyje arba skilveliuose. Šie papildomi širdies dūžiai, išbalansuoja širdies ritmą ir kartais sąlygoja permušimus.


Judėjimo nustatymas


Judesio detektorius primena naudotojui nejudėti ir matavimo metu nustato bet kokį kūno judesį. Nurodytas simbolis pasirodo kai tik nustatomas kūno judėjimas ir po kiekvieno matavimo.


Teisingas manžetės užsidėjimas

Patikrina ir praneša, ar manžetė ant žąsto uždėta teisingai.


Komplekte: matuoklis, maišelis, instrukcija, elementai.



Atsisiuntimai
Atsiliepimai apie prekę
Matuoklis
 - Puikus matuoklis, puiki kaina ir superinis aptarnavimas. Ačiū
Gerai
 - Geras, tikslus įrenginys
Aparatas
 - Dar daug nesinaudojom, visų galimybių neišbandėm. Bet šiaip pats aparatas patiko.
Populiariausios paieškos
Rossmax kraujospūdžio matuokliai