Reduced price! Greitos diagnostikos testas skirtas gerklės infekcijos nustatymui STREPA'LERT®
Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Greitasis streptokoko testas skirtas gerklės infekcijos nustatymui STREPA'LERT

Greitasis streptokoko diagnostikos testas STREPA'LERT skirtas A streptokokų (gerklės infekcijos) nustatymui. Pirkti verta pas mus: žema kaina, greitas pristatymas į namus ar siuntų terminalą bei profesionalios konsultacijos.

Detalus aprašymas

More details

Vedalab
8,80 €
Kaina:7,92 €
-10%

Pristatysime
balandžio 19d. - 22d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu

vedalab logo.jpg

Greitasis streptokoko testas

Greitos diagnostikos testas skirtas A streptokokų (gerklės infekcijos)  nustatymui STREPA'LERT®

A grupės streptokoko gerklės infekcija, tai dažniausiai sutinkama bakterinė ūminio faringito priežastis ir kuri yra atsakinga už kai kurias odos infekcines ligas, tokias kaip impetiga ir rožė (erysipelas). Dauguma gerklės skausmų lemia virusinės infekcijos, kurios pačios išsisprendžia be gydymo antibiotikais, kurie būtų beprasmiai. Nors Strep A gerklės infekcijos kartais gali praeiti per kelias dienas be gydymo, gydytojai paskiria antibiotikus, kad užkirstų kelią susijusioms komplikacijoms, kurios gali būti rimtos, pvz. reumatinė karštligė arba ūminis glomerulonefritas.

STREPA'LERT® testas tai specifinis imunologinis testas, skirtas aptikti A grupės streptokoko bakteriją esant gerklės infekcijai. Jis padeda greitai nustatyti ar gerklės skausmą sukelia Strep A ar kiti mikrobai (dažniausiai virusai), kurie dažniausiai nereikalauja gydymo su antibiotikais. 

Streptokoko tyrimas vaikui namuose

Jei įtariate, kad vaiko simptomai gali reikšti streptokoką, tai šis greitasis streptokoko testas puikiai tiks pirminiam greitam vaiko ištyrimui namuose per 5-10 min. Rekomenduojama pajutus simptomus kreiptis į gydytoją.

STREP'ALERT® rekomenduojama atlikti esant šiems simpotomams:

  • paraudusi ir skausminga gerklė
  • paraudusios tonzilės
  • kūno skausmai
  • galvos skausmai
  • pykinimas
  • vėmimas 
  • apatija

STREP'ALERT® testo privalumai:

  • testas gali būti atliekamas bet kuriuo paros metu ir bet kurioje jums patogioje vietoje, netgi jūsų namuose
  • testą atlikti yra labai paprasta, nereikalauja jokių papildomū įgūdžių 
  • rezultatai yra žinomi jau po 5-10 min
  • testo tikslumas 96,4 % 

STREP'ALERT® tyrimas suteikia:

  • galimybę pasitikrinti savo sveikatą namuose
  • galimybę parodyti testo rezultatus gydytojui 


Mėginio tipas: kraujas
Gamintojas: VedaLab, Prancūzija

Streptokoko testas: kaina ir kur pirkti?

Labai patogiai, greitai ir patrauklia kaina streptokoko A testas (gerklės infekcijai nustatyti) bus įsigytas mūsų e. parduotuvėje. Jo kaina labai draugiška – nesiekia nė dešimt eurų. Neretai mūsų pasiūloje taikoma ir akcija, leidžianti mokėti dar mažiau.

Ar ilgai reikia laukti rezultatų?

Jei namuose atliekamas streptokoko greitasis testas, tai paėmus tepinėlį atsakymo reikia laukti vos 5–10 minučių. Tad tai yra labai operatyvus būdas nustatyti, ar yra pagrindo nerimauti, ar reikės antibiotikų, ar reikia užsirašyti vizitui pas gydytoją. Greitasis streptokoko testas pasižymi labai aukštu jautrumu ir tiksliais rezultatais, tačiau bet kuriuo atveju tiksliausius juos pateiks laboratorijoje atliktas testas ir gydytojo konsultacija.

Mūsų parduodamas streptokoko testas: pirkti čia patogu ir greita

Testas streptokokui nustatyti yra patikimas bei kokybiškas, o jį įsigysite labai patogiai iš mūsų pasiūlos. Apmokėkite jums priimtinu būdu, o mes pasirūpinsime sklandžiu ir operatyviu testo pristatymu.

DUK

Kaip gydyti streptokoką?

Daugeliu atvejų streptokokas gydomas antibiotikais, siekiant užkirsti kelią komplikacijoms.

Ar streptokokas užkrečiamas?

Taip, streptokokas yra užkrečiamas, todėl pajutus simptomus turėtų būti atliktas streptokoko testas, kad galima būtų greičiau pradėti gydymą ir užkirsti kelią komplikacijoms. Dažniausiai liga užsikrečiama artimo kontakto metu, oro lašeliniu būdu, pavyzdžiui: čiaudint, kosint, taip pat per bendrą maistą ar gėrimus. Užsikrėsti galima ir per bendrus daiktus, net liečiant durų rankeną, jei užkratas bus perneštas prie burnos, nosies.

Kaip atliekamas streptokoko tyrimas nėštumo metu?

Streptokoko tyrimas nėščiosioms paprastai atliekamas 35–37 nėštumo savaitę. Tyrimo metu imamas tepinėlis (iš makšties ir išangės). Tepinėlis naudojamas bakterijų auginimui, jos išauga dažniausiai per kelias dienas. Jei gaunamas teigiamas streptokoko tyrimas, siekiant prevencijos, gimdymo metu moteriai į veną leidžiami antibiotikai.

Streptokoko tyrimas: kaip pasiruošti?

Gera žinia ta, kad joks specialus pasiruošimas streptokoko tyrimui nereikalingas. Atvykus pas gydytoją paimamas tepinėlis nuo tonzilių, užpakalinės ryklės sienelės, taip pat nuo kitų uždegimo paveiktų vietų, o jei tiriama nėščioji – iš makšties bei išangės. Svarbu pažymėti, jog imant iš gerklės tepinėlį testas gali sukelti nemalonų jausmą, diskomfortą, vėmimo refleksą, kadangi imant tepinėlį liežuvis prispaudžiamas mentele. Jei streptokoko testas atliekamas vaikui, tai suaugęs asmuo turėtų pasisodinti jį ant kelių ir laikyti vaiko galvą, kad specialistas galėtų lengvai paimti tepinėlį.
Greitasis streptokoko tyrimas vaikui ar suaugusiam gali būti atliktas ir namuose. Namuose gavus teigiamą tyrimo atsakymą būtina kuo skubiau užsiregistruoti pas gydytoją, kur tyrimas bus pakartotas ir ištirtas laboratorijoje, o tuomet, jei atsakymas bus teigiamas, gydytoja skirs gydymą.