Reduced price! Elektrinis dantų šepetėlis vaikams VITAMMY Smile (lapė)

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Elektrinis dantų šepetėlis vaikams VITAMMY Smile (lapė)

Garantija: 24mėn.
Šiuolaikiškas šepetėlis su ultragarsine technologija skirtas vaikų (3+ metai) kasdienei dantukų priežiūrai. Efektyviai valo dantis ir švelniai masažuoja jautrias dantenas.

Detalus aprašymas

More details

VITAMMY
11,00 €
Kaina:8,80 €
-20%
Išparduota

manufacturer_31.jpg

Elektrinis dantų šepetėlis vaikams VITAMMY Smile (lapė)

Vitammy Smile - tai puikus vaikiškas dantų šepetėlis, kurio nuostabios spalvos ir piešiniai motyvuos vaikus laikytis kasdienės burnos higienos. Dėl savo “sonic” technologijos šis šepetėlis užtikrins sveiką šypseną kiekvienam vaikui. 

VITAMMY Smile šepetėlis turi pulsavimo technologiją ir minkštus šerelius, kad užtikrintų puikią valymo kokybę ir rūpintųsi net ir jautriausiomis dantenomis. Pulsavimo technologija efektyviai šalina spalvos pakitimus ir sumažina apnašas.

Šis prietaisas yra puiki priemonė kasdienei burnos ertmės priežiūrai vaikams, kurie dar nėra atradę sau tinkamos burnos valymo technikos. Šepetėlis atlieka judesius, kurie padeda vaikui valyti dantis. Vaikai šėpetėlį VITAMMY Smile įvertins kaip labai smagų, o kasdienė priežiūra nebebus vien tik pareiga. Šepetėlis skirtas vyresniems nei 3 metų vaikams.

Pulsavimo technologija

Minkšti šepetėlio šereliai sukelia aukšto dažnio pulsaciją, sukurdami mikro valymą ir užtikrina efektyvų dantų valymą. Dantys bus kruopščiai valomi, o dantenos masažuojamos.

Neperšlampamas ir higieniškas

Neperšlampamas plastikas, iš kurio pagamintas šis šepetėlis, yra greitai džiūstantis, todėl yra labai higieniškas. Papildomas pranašumas yra apsauginis dangtelis, kurio dėka vaikas gali sudėti šepetėlį į kuprinę ir nusinešti į darželį ar mokyklą.

Namuose ir kelionėje

Šepetėlis yra lengvas, o jo matmenys ir apsauginis dangtelis leidžia lengvai ir saugiai jį transportuoti. Be to, šepetėlis yra su gražiu dėklu, kurio dėka galima tvarkingai susidėti šepetėlį, kad vaikas visada jį turėtų su savimi. Šepetėlis veikia su baterijomis, jas galite bet kada pakeisti, nesvarbu, ar esate namuose ar keliaujate.

Paprasta naudoti

Šepetėlio dizainas leidžia lengvai ir be vargo įjungti šepetėlį 3 metų vaikams mažomis rankytėmis.

2 antgaliai

Tai nėra vienkartinis šepetėlis. VITAMMY Smile šepetėlis yra prietaisas, turintis du minkštus, nedirginančius šepetėlio antgalius.


Pulsacijos dažnis:

normalus režimas: 10000–14000 virpesių per minutę;

subtilus režimas: 8000–12000 virpesių per minutę.

Rinkinį sudaro:

1 x VITAMMY SMILE ultragarsinis šepetėlis; 
2 x VITAMMY SMILE antgaliai; 
1 x AAA baterija; 
1 x apsauginis šepetėlio tvirtinimas; 
1 x metalinis dėklas šepetėliui ir pastai. 

UAB Doris Group yra VITAMMY prekinio ženklo atstovas Lietuvoje
Atsiliepimai apie prekę
Atsiliepimas
 - Viskas puiku, greitas pristatymas, puiki prekė