Reduced price! VITAMMY Aurum Szczoteczka soniczna - 4

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Elektrinis dantų šepetėlis VITAMMY Aurum

Garantija: 24mėn.
Šepetėlis veiksmingai masažuoja dantenas bei valo burnos ertmę net sunkiai pasiekiamose vietose. Šereliai atlieka aukštos amplitudės šluojamuosius judesius ir puikiai išvalo visus dantis. Prietaisas turi 5 darbo režimus ir dėklą komplekte.

Detalus aprašymas

More details

VITAMMY
55,90 €
Kaina:44,72 €
-20%

Pristatysime
kovo 29d. - balandžio 02d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



Elektrinis dantų šepetėlis VITAMMY Aurum


Unikali poliravimo funkcija

Šepetėlis yra rekomenduojamas visiems žmonėms, kuriems rūpi efektyvi ir sisteminga burnos higiena. Ypač tiems, kurie ieško ultragarsinio dantų šepetėlio su įvairiais valymo režimais.

Novatoriška galvutė, kuri masažuoja dantenas ir valo liežuvį

Visos burnos ertmės priežiūra jūsų vonios kambaryje. Vieno valymo metu galite išvalyti dantis, liežuvį ir pamasažuoti dantenas. Speciali šepetėlio VITAMMY Aurum galvutės konstrukcija absorbuoja vibracijas. Tai sumažina diskomfortą, kurį gali sukelti valymas ultragarsiniu dantų šepetėliu.

Naujoviškas korpusas, plonas dizainas

Didesnis naudojimo patogumas ir tylus veikimas (<65 dB) dėl sumažintos korpuso vibracijos. Harmoninga klasikinė šepetėlio forma su integruotu auksinės spalvos skydeliu.

Naujos kartos galvutė

Tai yra naujovė tarp pažangių VITAMMY ultragarsinių dantų šepetėlių . Ji puikiai valo dantis, juos balina ir švelniai masažuoja dantenas.

45 veikimo dienos po vieno įkrovimo

Naudojant VITAMMY Aurum dantų šepetėlį du kartus per dieną po 2 minutes, pilnai įkrautas šepetėlis gali veikti iki 45 dienų. Šepetėlis turi modernią ličio jonų bateriją. Jūs niekada nenustebsite dėl staigiai išsikrovusio akumuliatoriaus. Naudokite šepetėlį namuose ir kelionės metu. VITAMMY Aurum turi akumuliatoriaus įkrovos indikatorių. Jei indikatorius mirksi, tai reiškia, kad šepetėlį reikia įkrauti.

5 valymo režimai

Dėl aukštesnio vibracijų intensyvumo, ultragarsinis dantų šepetėlis VITAMMY Aurum yra dar efektyvesnis kovojant su apnašomis. Šepetėlis turi 5 valymo režimus, įskaitant balinimo režimą, kurio metu šepetėlis skleidžia net 96 000 ultragarsinių vibracijų per minutę. Specialus „Soft“ režimas puikiai tinka žmonėms su padidėjusiu dantenų jautrumu arba kraujuojančiomis dantenomis. Naudojant šį režimą, šepetėlis skleidžia mažiau virpesių, todėl jis yra visiškai saugus dantims ir dantenoms.

Šepetėlis turi penkis valymo režimus:

- poliravimas
- valymas
- masažas
- balinimas
- švelnus valymas


Labai galingas variklis generuoja net 96.000 pulsų per minutę

Ultragarsinis dantų šepetėlis VITAMMY Aurum išsiskiria savo galingumu, nes skleidžia net 96 000 virpesių per minutę.

Komplekte yra specialus dėklas ir indukcinis įkroviklis

Komplekte esantis dėklas leis jums patogiai ir higieniškai transportuoti Jūsų šepetėlį. Patogus kelionės metu. Indukcinis vandeniui atsparus įkroviklis greitai įkraus šepetėlį, kai tik Jums to reikės.

Atsparumas drėgmei: IPX7

Šis šepetėlis padės Jums kruopščiai išvalyti tarpdančius ir sunkiai pasiekiamas vietas. Apnašų šalinimas naudojant maksimalaus galingumo režimą. Šis prietaisas puikiai masažuoja dantenas, balina dantis, padeda palaikyti dantų priežiūros prietaisų, ortodontinių prietaisų, vainikėlių, tiltų ir kt. švarą. Puikiai tinka žmonėms, kuriems neužtenka įgūdžių bei kantrybės tinkamai valyti dantis tradiciniu šepetėliu.

Pakuotės turinys:
- 1 dantų šepetėlis
- 2 galvutės
- 1 indukcinis įkroviklis
- 1 dėklas
- 1 vartotojo vadovas.

Atsisiuntimai