Reduced price! TENS/EMS elektrostimuliatorius ProRelax Trio+

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

TENS/EMS elektrostimuliatorius ProRelax Trio+

Garantija: 24mėn.
Įkraunamas akumuliatorius. 2 atskirai valdomi kanalai su atskirai pasirenkamu intensyvumu. Skirtas malšinti chroniškus, lėtinius bei ūmius skausmus, stimuliuoti ir treniruoti raumenis, bei naudoti atpalaidavimo ir masažo programas atsistatymui po treniruočių.

Detalus aprašymas

More details

Prorelax
78,90 €
Kaina:55,23 €
-30%

Pristatysime
kovo 29d. - balandžio 02d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



TENS/EMS elektrostimuliatorius ProRelax Trio+

TENS terapija laikoma labai efektyviu skausmo malšinimo metodu, nereikalaujančiu jokių vaistų, nes siunčiami maži elektros impulsai tiesiai į paveiktas sritis.
Pasirinkite savo asmeninę terapijos programą iš 50 galimų bei pasirinkite vieną iš 16 skirtingų intensyvumo lygių, priklausomai nuo kūno srities ir skausmo intensyvumo.

Nesvarbu, ar jums reikalinga atstatomoji raumenų atpalaidavimo terapija po ilgos treniruotės, aktyvuojanti raumenų stimuliacija ar raminanti skausmo terapija, šiuo "3-in-1" prietaisu rasite optimalų sprendimą įvairioms taikymo sritims. Pasirinkite TENS terapijos režimą raumenų ir sąnarių skausmui palengvinti, EMS režimą - norėdami pagerinti savo fizinę formą arba FITNESO režimą atsigauti po sporto užsiėmimų bei atlikti masažą.

ProRelax Trio+ elektrostimuliatorius yra aprūpintas akumuliatoriumi, kuris gali būti lengvai įkraunamas USB laidu. 250mAh akumuliatoriaus įkrovos užteks keliems terapijų ciklams. Tai patogu ir nereikia pirkti bei keisti elementų. 


TENS/EMS elektrostimuliatorius ProRelax Trio+ - tai sertifikuotas IIa klasės medicinos prietaisas



TENS funkcija: intensyvi skausmo terapija

TENS (transkutaninis elektrinis nervų stimuliavimas) terapija padeda malšinti chronišką, sunkiai gydomą skausmą. TENS terapija yra visiškai saugi ir neturi jokių šalutinių efektų. TENS terapija veikia natūralius skausmo suvokimo centrus organizme per odą perduodama žemo dažnio ir aukšto intensyvumo elektrinius impulsus. Tokiu būdu ne tik veikiami ir slopinami nervai, kuriais perduodami skausmo signalai į smegenis, bet taip pat organizmas pradeda intensyviau gaminti savo natūralų skausmo malšinimo hormoną - endorfiną. Taip pat šis metodas pagerina kraujotaką, metabolizmą ir raumenų atpalaidavimą.

EMS funkcija

EMS (elektrinė nervų stimuliacija) gali būti naudinga ne tik formuojant ranmenis, bet taip pat ir atsipalaidavimo, relaksacijos ar svorio metimo tikslais. Raumenų susitraukinėjimo metu padidėja energijos suvartojimas, ko pasekoje yra deginamos riebalų ląstelės. Taigi efektų yra keletas:
- raumenų spazmų atpalaidavimas
- raumenų tonuso gerinimas
- raumenų atrofijos dėl nepakankamo judėjimo atitolinimas
- išlaikytas ar pagerintas judėjimas
- pagerinta kraujotaka




TENS/EMS elektrostimuliatorius ProRelax Trio+:


- didelis, apšviestas ekranas su dideliais rodmenimis, tad gali būti naudojamas ir vyresnio amžiaus žmonių
- įmontuotas akumuliatorius, nereikia pirkti ir keisti elementų
- gali būti valdomas net ir viena ranka
- TENS terapija skausmo malšinimui
- EMS terapija raumenų stimuliavimui
- FITNESS programos atsipalaidavimui
- jokių šalutinių efektų
- IIa klasės medicinos prietaisas
- 2 individualiai reguliuojami kanalai, kurie gali turėti skirtingus intensyvumo lygius
- 50 skirtingų programų
- 16 intensyvumo lygių
- aukščiausia vokiška kokybė
- 2 metų garantija

Pakuotėje: TENS+EMS elektrostimuliatorius, 1 diržo laikiklis, 4 daugkartinio naudojimo geliniai elektrodų padukai, 2 elektrodų laidai, laikymo dėklas, įkrovimo laidas.

Stresas, nesveikas gyvenimo būdas ir judėjimo stoka yra dažna raumenų tempimo ir skausmo priežastis. Todėl vis daugiau ir daugiau žmonių pasitiki ProRelax prietaisais. ProRelax prietaisai yra natūralus ir efektyvus būdas malšinti skausmą ir grąžinti gyvenimo džiaugsmą. Tai aukštos kokybės, inovatyvūs ir aukščiausius standartus atitinkantys prietaisai.
UAB Doris Group yra ProRelax prekinio ženklo atstovas Lietuvoje
Atsisiuntimai
Atsiliepimai apie prekę
Puikiai
 - Esu patenkinta pirkiniu,geras kokybės ir kainos santykis.
Elektrostimuliatorius
 - Prekie patiko, lengvai nadotis. Instrukcija yra. Ačiū.
Puiki prekė
 - Puiki prekė, labai paprasta naudotis
Patogus naudoti
 - Mažas, lengvas, 1 krovimo užtenka ilgam naudojimui. Patogūs ir kokybiški mygtukai, šiek tiek pigesnio varianto labai traška, čia viskas puiku. Palyginti nedidelė kaina
Vytautas Vladas Kairys
 - Esu patenkintas preke ,labai operatyviu aptarnavimu ,instrukcija lietuvių kalba.Dėkoju jums.
.
 - Labai patenkinta pirkiniu ir pristatymu.
Tens/ems
 - Puikus prietaisas, patogus naudoti ne tik namų sąlygomis. Turi nedidelę atskirą saugojimo dėžutę. Puikus kainos ir kokybės santykis. Rekomenduoju
Puikus kainos ir kokybės santykis
 - Rekomenduoju, patinka platus funkcijų pasirinkimas. Turint jautrią ar labai plaukuotą odą iškart į krepšelį įsidėti ir gelį elektrostimuliacijai. Galbūt, jei turėčiau galimybes, būčiau papildomai nusipirkus dar vienus elktrodus (platesnius, nugarai). Bet kokiu atveju, tinka ir patinka