Reduced price! Daugiafunkcinis elektrostimuliatorius TensCare Unipro

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Daugiafunkcinis elektrostimuliatorius TensCare Unipro

Garantija: 24mėn.
2 kanalų daugiafunkcinis elektrostimuliatorius apjungiantis TENS, EMS, mikrosrovių ir interferencinę stimuliaciją fizioterapijai ir reabilitacijai.

Detalus aprašymas

More details

TensCare
246,95 €
Kaina:185,21 €
-25%

Pristatysime
balandžio 30d. - gegužės 02d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:

TensCare_no_gradient_video_192128c2-17eb

Daugiafunkcinis elektrostimuliatorius TensCare Unipro

"Viskas viename" sprendimas: TensCare Unipro sujungia TENS, EMS, mikrosrovių ir interferencinės stimuliacijos galimybes, kad būtų galima atlikti visapusišką fizioterapiją ir reabilitaciją.

Universalus skausmo malšinimas: TENS palengvina lėtinio, pooperacinio ir sąnarių skausmo simptomus, o mikrosrovės padeda gyti žaizdoms ir malšina skausmą.

Raumenų treniravimas ir reabilitacija: EMS padeda treniruoti raumenis, tonizuoti, didinti jų apimtis ir reabilituotis po traumų, taip skatinant greitesnį atsigavimą.

Platus programų spektras: 12 TENS programų naudoja skausmo suvokimo ir endorfinų išsiskyrimo mechanizmus, o 4 EMS režimai pritaikomi skirtingo dydžio raumenims, įskaitant "pažangios raumenų masės" režimą ir asinchroninės stimuliacijos programą su 12 EMS programų kiekviename režime.

Patogi vartotojo sąsaja: Naujoji ir patobulinta naudotojo sąsaja - mėgaukitės iš anksto nustatytomis ir rankiniu būdu valdomomis programomis su reguliuojamu gydymo laiku.

Dviejų kanalų elektroterapija: Du kanalai leidžia nukreipti gydymą į konkrečias sritis arba vienu metu gydyti dvi sritis.

Efektyvi interferencinė stimuliacija: Naudodami 2 ir 4 polių interferencinę stimuliaciją patirkite palengvėjimą nuo lėtinio neįveikiamo skausmo, sąnarių skausmo ir vidurių užkietėjimo / žarnyno disfunkcijos.

Nešiojamas ir įkraunamas: TensCare Unipro daugiafunkcinis elektrostimuliatorius turi integruotą įkraunamą akumuliatorių, kuris užtikrina daugiau kaip 10 valandų naudojimo trukmę, todėl tinka naudoti tiek namuose, tiek klinikoje.


Aprašymas

Atraskite TensCare Unipro - geriausią fizioterapijos ir reabilitacijos įrankį, kuris viename naujoviškame medicinos prietaise sujungia TENS, EMS, mikrosrovių ir interferencinės stimuliacijos galimybes. Šis universalus prietaisas siūlo holistinį požiūrį į skausmo malšinimą, raumenų treniravimą ir reabilitaciją, todėl jis yra labai naudingas prietaisas tiek ligoninėse, tiek namuose teikiamoms sveikatos priežiūros paslaugoms.

TENS (transkutaninė elektrinė nervų stimuliacija) garsėja savo gebėjimu malšinti simptominį skausmą. Nesvarbu, ar kenčiate nuo lėtinio skausmo, pooperacinio diskomforto, ar sąnarių skausmo, TensCare Unipro 12 TENS programų taiko skausmo suvokimo ir endorfinų išsiskyrimo mechanizmus, kad veiksmingai sumažintų jūsų diskomfortą. Be to, mikrosrovių terapija padeda gyti žaizdoms ir dar labiau palengvina skausmą.

Raumenų treniravimui, tonizavimui, didinimui ir reabilitacijai po traumų TensCare Unipro naudoja EMS (elektrinę raumenų stimuliaciją). Su 4 EMS režimais, skirtais skirtingiems raumenų dydžiams, įskaitant naujovišką "pažangiosios raumenų masės" režimą ir asinchroninės stimuliacijos programą, šis prietaisas leidžia nukreipti dėmesį į konkrečias raumenų grupes, kad pasiektumėte optimalių rezultatų. Kiekviename EMS režime yra 12 skirtingų programų, todėl galite lanksčiai pritaikyti terapiją.

Interferencinė stimuliacija perkelia skausmo malšinimą į kitą lygmenį, siūlydama simptominį lėtinio neįveikiamo skausmo, sąnarių skausmo ir net vidurių užkietėjimo / žarnyno disfunkcijos malšinimą, naudojant 2 ir 4 polių nustatymus. Visapusiškas TensCare Unipro universalumas užtikrina, kad turėsite priemones, kurių reikia įvairioms terapinėms reikmėms.

Daugiafunkcinis elektrostimuliatorius TensCare Unipro sukurtas atsižvelgiant į patogumą naudotojui, turi naują ir patobulintą sąsają, kurioje siūlomos iš anksto nustatytos ir rankiniu būdu valdomos programos su reguliuojamu terapijos laiku.

Du TensCare Unipro kanalai leidžia nukreipti dėmesį į konkrečias sritis arba vienu metu gydyti kelias sritis, todėl reabilitacijos seansai tampa veiksmingesni ir efektyvesni.

Be to, Unipro integruota įkraunama baterija užtikrina, kad vienu įkrovimu galėsite naudotis daugiau kaip 10 valandų, todėl šis prietaisas puikiai tinka tiek naudojimui namuose, tiek klinikoje.

Pasinaudokite daugiafunkcinio elektrostimuliatoriaus TensCare Unipro "viskas viename" fizioterapijos ir reabilitacijos galimybėmis ir patirkite didžiausią palengvėjimą bei atsigavimą, kurį gali pasiūlyti šis pažangus prietaisas.

Savybės:
- Dviejų kanalų - 2 kanalai skirti vienu metu taikyti terapiją 2 sritims, su 4 elektrodų pagalvėlėmis 
- Iš anksto nustatytos bei ranka valdomos programos
- Nauja ir patobulinta vartotojo sąsaja
- 12 TENS programų
- 4 EMS režimai skirtingo dydžio raumenims, įskaitant naują "pažangios raumenų masės" režimą ir asinchroninio stimuliavimo programą. 12 EMS programų kiekvienam režimui.
- 2 ir 4 polių interferencinė stimuliacija
- Integruotas įkraunamas akumuliatorius užtikrina daugiau kaip 10 valandų naudojimo trukmę.
- Tinka naudoti namuose ir klinikose.
- IIa klasės medicinos prietaisas

Komplektą sudaro:
1 x Unipro daugiafunkcinis elektrostimuliatorius
2 x laidai (L-CPT)
4 x 50x50 mm lipnūs elektrodai (E-CM5050)
1 x įkrovimo adapteris
1 x diržo spaustukas
1 x laikymo maišelis


Atsiliepimai apie prekę
Patiko
 - Tikrai geras elektrostimuliatorius, malšina skausmą nugaroje iškart po procedūros.