Kompresorinis inhaliatorius Momini NebuBunny

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Kompresorinis inhaliatorius Momini NebuBunny

Garantija: 24mėn.
Kompaktiškas kompresorinis inhaliatorius inhaliacijoms namuose. MMAD - 2,52±0,89μm. Galima naudoti kūdikiams, vaikams, suaugusiems ir pagyvenusiems žmonėms. Komplekte dvi kaukės, skirtos vaikams ir suaugusiems, bei specialus inhaliacinis čiulptukas skirtas patiems mažiausiems.

Detalus aprašymas

More details

Momini
Kaina:59,00 €

Pristatysime
spalio 29d. - 30d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



Kompresorinis inhaliatorius Momini NebuBunny


Nepakeičiama pagalba visai šeimai


NebuBunny yra medicininis inhaliatorius, kuriame yra viskas, ko reikia veiksmingai inhaliacinei terapijai namuose. Rinkinyje yra kaukės vaikams ir suaugusiems, inhaliacinis čiulptukas patiems mažiausiems, tikslus kandiklis ir ilgas oro vamzdelis. Papildomai į komplektą įeina patogi triušio formos kuprinė, dėl kurios prietaisą neštis lengva. Visas priedų rinkinys užtikrina, kad viską turėsite po ranka, kad jūsų vaikui būtų suteikta geriausia priežiūra.



Didelės talpos vaistų talpykla

Purkštuvas turi didelę vaistų talpyklą, viršijančią daugumą konkuruojančių prietaisų rinkoje. Dėl to įmanomi ilgalaikiai inhaliacijos seansai, nereikia dažnai papildyti vaisto. Tai ypač svarbu ilgalaikio gydymo metu, kai gydymo veiksmingumui labai svarbus vaisto vartojimo tęstinumas. Talpyklą taip pat lengva užpildyti ir išvalyti.



Efektyvus vaisto patekimas į apatinius kvėpavimo takus – MMAD 2,52±0,89μm

NebuBunny vidutinė aerodinaminė dalelių masė (MMAD) yra 2,52±0,89 μm, o tai užtikrina efektyvų vaisto patekimą į apatinius kvėpavimo takus. Tai labai svarbu gydymo veiksmingumui, ypač mažiems vaikams, kuriems reikia tikslios dozės. Mažos vaisto dalelės veiksmingai malšina simptomus ir padeda greičiau pasveikti.



Vidutinis purškimo greitis ≥ 0,2 ml/min

NebuBunny užtikrina aukštą efektyvumą, leidžiant vaistą didesniu nei 0,2 ml/min greičiu. Greitas purškimo greitis sutrumpina gydymo trukmę, o tai naudinga tiek vaikams, tiek tėvams. Trumpesnis įkvėpimo laikas reiškia mažiau streso vaikams ir daugiau laiko žaisti bei ilsėtis. NebuBunny terapija suteikia greitą ir veiksmingą terapiją, o tai nepaprastai svarbu kasdienėje vaikų priežiūroje.



Specialus čiulptukas mažiems vaikams

Purkštuvas turi specialų čiulptuką, sukurtą atsižvelgiant į mažiausius vartotojus. Čiulptukas palengvina įkvėpimą net ir miegant, todėl terapija mažiesiems tampa prieinamesnė ir patogesnė. Tai leidžia tėvams skirti vaistus savo vaikams be papildomo streso ir diskomforto. Reguliarus čiulptuko naudojimas užtikrina efektyvią terapiją, palaiko mažųjų sveikatą ir gerovę.



Kandiklis

Prietaisas taip pat turi kandiklį, kuris garantuoja tikslų vaisto suleidimą be jokių nuostolių. Kandiklis idealiai tinka vyresniems vaikams ir suaugusiems, todėl užtikrina tikslų dozavimą, o tai labai svarbu veiksmingai terapijai. Dėl tikslaus kandiklio inhaliacijos yra veiksmingos, o vaistai patenka tiesiai į kvėpavimo takus. Dėl šio sprendimo NebuBunny yra universalus įrenginys, tinkantis visai šeimai.



Dviejų dydžių kaukės vaikams ir suaugusiems

NebuBunny yra inhaliatorius, kuris auga kartu su Jūsų vaiku. Į komplektą įeina dvi kaukės – viena vaikams ir viena suaugusiems, vadinasi, prietaisą gali naudoti visa šeima. Tai praktiškas sprendimas, leidžiantis naudoti purkštuvą broliams ir seserims, tėvams ir seneliams, užtikrinant higienos sąlygas. Dėl to NebuBunny yra nepakeičiama priemonė kiekvienoje namų pirmosios pagalbos vaistinėlėje.



Didelis efektyvumas ir mažas triukšmas

NebuBunny užtikrina aukštą efektyvumą ir žemą triukšmo lygį, o tai labai svarbu, ypač inhaliuojant mažus vaikus. Dėl tylaus prietaiso veikimo inhaliacijos seansai nekelia įtampos vaikams ir tampa patogesni tėvams. Dėl šios priežasties purkštuvą galima naudoti net vaikui miegant, netrikdant jo poilsio. NebuBunny yra idealus sprendimas šeimoms, kurios vertina ramybę ir terapijos efektyvumą.