Masažinė sėdynė Medivon Cosy Mesh Black

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Masažinė sėdynė Medivon Cosy Mesh Black

Garantija: 24mėn.
5 režimai 4 masažo zonose, šildymo funkcija, vibracinis masažas, laikmatis, nuotolinio valdymo pultas, lengvas ir mobilus, maitinimas iš elektros tinklo, bei maitinamas iš automobilio cigarečių degiklio.

Detalus aprašymas

More details

Medivon
Kaina:66,90 €

Pristatysime
spalio 24d. - 25d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



Masažinė sėdynė Medivon Cosy Mesh Black

Šiuolaikinis masažas

Cozy Mesh Black savo masažo galvutėms naudoja naujausius komponentus, todėl efektyviai masažuojamas visas kūnas. Šildymo funkcija papildomai sustiprina atpalaiduojantį poveikį ir pagerina naudojimo komfortą. Naudodami 5 specialias masažo programas ir 4 masažo zonas, kruopščiai masažuosite kiekvieną nugaros dalį. Viskas pagaminta iš stilingos ir švelnios, alergijos nesukeliančios medžiagos.



Gilios vibracijos
Pakanka vos penkiolikos minučių kasdieninio atsipalaidavimo ant Cozy Mesh Black sėdynės, kad ženkliai pagerintumėte kraujotaką. Kilimėlis masažuoja visą prietaiso paviršių, o tai turi įtakos atsipalaidavimo intensyvumui.



Lankstus dizainas
Medivon sėdynės lankstumas išskiria ją iš konkuruojančių modelių – galite ją naudoti bet kurioje padėtyje, priklausomai nuo jūsų mėgstamų pageidavimų. Atsigulkite ant sofos priešais televizorių arba atsipalaiduokite prie savo stalo. Jos pritaikyta forma leis Jums masažuoti nekeičiant padėties.

Atgauti mobilumą
Funkcionalumas, kuris buvo išplėstas įtraukiant raumenų apšilimo galimybę, leis raumenims greitai atsigauti po fizinio krūvio ar sunkaus darbo. Sistemingas naudojimas žymiai pagerins jūsų mobilumą.



Nuneškite į automobilį
Sėdynė yra neįtikėtinai populiari tarp vairuotojų, vežėjų ir ilgą laiką vienoje pozicijoje dirbančių žmonių. Dėl savo unikalios formos ją galima montuoti vairuotojo arba keleivio sėdynėje, dėl ilgos ir varginančios kelionės metu skaudančios apatinės nugaros dalies. Puikiai tinka žmonėms, kuriems reikia greito įšilimo šaltomis dienomis arba kenčiantiems dėl suprastėjusios kraujotakos. Dėl elastinių dirželių pritvirtinimas užtrunka tiesiog kelias sekundes.



Turtingas funkcionalumas
Prietaisas valdomas integruotu nuotolinio valdymo pulteliu, kuris leidžia pasirinkti tinkamą masažo režimą ar zoną ir intensyvumą. Integruota laikmačio parinktis leis pratęsti atsipalaidavimą tiek, kiek norite.