Reduced price! Ultragarsinis oro drėkintuvas Air&Me SOLNAN

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Ultragarsinis oro drėkintuvas Air&Me SOLNAN

Garantija: 24mėn.
Ultragarsinis oro drėkintuvas su aromoterapijos funkcija skirtas aptarnauti patalpas iki 30m2. Įmontuotas higrostatas - palaikyti pastovų drėgmės lygį, yra laikmatis bei 3 drėkinimo greičio lygiai.

Detalus aprašymas

More details

Air&Me (AirNaturel)
99,90 €
Kaina:86,91 €
-13%
Išparduota

logoAAM.png

Ultragarsinis oro drėkintuvas Air&Me SOLNAN


SOLNAN yra ultragarsinis drėkintuvas. Veiksmingas ir tylus, taip pat labai praktiškas! Vandens talpa pildoma iš viršaus: užtenka paprasto butelio vandens, vandens talpa yra 5,5 L. Ultragarsinis oro drėkintuvas Air&Me SOLNAN turi imontuotą higrostatą, 3 drėkinimo greičius ir laikmačio funkciją. Oro drėkinimas Jūsų namuose tampa itin paprastas!


                                        

 
Lengvas valdymas

Dėl SOLNAN lietimui jautraus valdymo skydelio galite tiesiogiai valdyti savo namų oro drėkinimą. Ultragarsinis oro drėkintuvas SOLNAN turi galimybę pasirinkti iš 3 difuzijos lygių, kuriuos galite derinti su laikmačio funkcija. Norėdami gauti dar daugiau autonomijos, galite pasirinkti drėkintuvo Hygrostat funkciją, kuri leidžia nustatyti norimą drėgmės lygį. Įrenginys automatiškai reguliuos oro drėkinimo galią.

Elegancija ir dizainas

Pilnai balta spalva padengtas SOLNAN spinduliuoja elegancija. Su mažomis medžio imitacijos kojelėmis ir šviečiančiu liečiamu valdymo skydeliu, tvarkingu išbaigimu kuris leidžia jam įsilieti į bet kokią aplinką. Šis drėkintuvas ras vietą jūsų svetainės lentynoje arba miegamajame ant komodos ir puikiai pritaps Jūsų biuro erdvėje.



Lengva papildyti vandeniu

Palengvinkite savo gyvenimą su SOLNAN ultragarsiniu drėkintuvu! Vandens talpa pildoma iš viršaus: nereikia jos apversti ir rizikuoti apsipilti kojas, užtenka paprasto butelio vandens. Vandens talpą taip pat galite nuimti nuo prietaiso pagrindo: dėl rankenos ir kibiro formos rezervuaras yra patogus, lengvai užpildomas ir valomas. Ir visa tai be jokios vandens nutekėjimo rizikos!



Nakties rėžimas


Ar norėtumėte naudoti SOLNAN drėkintuvą savo miegamajame? Neišsigąskite: galite išjungti šviesos diodus valdymo skydelyje. Pamirškite savo miego kaukę akims!


Techniniai duomenys:

- Maksimalus patalpos dydis: 30 m2

- 3 vandens difuzijos režimai 

- Maitinimas: 220 - 240 V ~ 50/ 60 Hz

- Produktyvumas: max 280 ml/h (± 50ml)

- Vandens talpos tūris: 5,5 l

- Triukšmingumas: ≤ 38 dB

- Energijos suvartojimas: 30 W

- Svoris: 2,3 kg

- Matmenys: 333 x 214 x 214 mm