Reduced price! Pliušinė pagalvėlė - šildyklė KINECARE Dramblys 21x15cm

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Pliušinė pagalvėlė - šildyklė KINECARE Dramblys 21x15cm

Pliušinės pagalvėlės - šildyklė taps geriausiu jūsų kūdikio draugu ir mėgstamiausiu žaislu. Pagalvėlės užvalkalas yra nuimamas, todėl gali būti lengvai plaunamas ir prižiūrimas.

Detalus aprašymas

More details

KiNECARE
19,99 €
Kaina:16,99 €
-15%

Pristatysime
balandžio 02d. - 03d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu

Kinecare_logo.png

Pliušinė pagalvėlė - šildyklė KINECARE Dramblys 21x15cm

Pliušinės pagalvėlės minkštumas ir levandų kvapas padės nuraminti jūsų kūdikį. Pagalvėlės užvalkalas yra nuimamas, todėl gali būti lengvai plaunamas ir prižiūrimas. 

Pagalvėlės užpildas - šildyklė yra sudaryta iš mažų vandens rutuliukų, kurie gali būti pašildyti mikrobangų krosnelėje, skleisti šilumą ir padėti nuraminti jūsų kūdikį. Šilto vandens šildyklė gali būti naudojama ir profilaktiniais ir terapiniais sumetimais, kaip pvz. pasireiškiant kolikams/diegliams, raumenų skausmams, šlapimo takų infekcijoms ir kt.. Šilto vandens šildyklė pliušinio gyvūnėlio "kūne" taps geriausiu jūsų kūdikio draugu ir padės užsimiršti.

Šildymo instrukcija

Išimkite pagalvėlės užpildą iš užvalkalo. Padėkite pagalvėlės užpildą į mikrobangų krosnelę. Įsitikinkite, kad mikrobangų krosnelės padėklas yra švarus ir gali laisvai suktis. Šildymo proceso metu svarbu, kad pagalvėlės užpildas sušiltų lygiai. Praėjus pusei viso šildymo laiko apverskite pagalvėlės užpildą. Būkite atsargūs išimdami pagalvėlės užpildą iš mikrobangų krosnelės - jis gali būti karštas. Patikrinkite užpildo temperatūra švelniai priliesdami jį prie savo riešo ar alkūnės. Neviršykite rekomenduojamo šildymo laiko. Jei viršysite šildymo laiką, palikite užpildą kambario temperatūroje ir leiskite jam atvėsti. Jei norite pakartotinai pašildyti pagalvėlės užpildą, iš pradžių leiskite jam atvėsti iki kambario temperatūros. Visada pradėkite šildymą nuo kambario temperatūros. Žemiau pateikti šildymo laikai yra skirti mikrobangų krosnelėms su besisukančiu padėklu:

700W - 70 sekundžių

1000W - 30 sekundžių