Reduced price! Žastinis kraujospūdžio matuoklis NOVAMA Comfort X

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Žastinis kraujospūdžio matuoklis NOVAMA Comfort X

Garantija: 24mėn.
Automatinis kraujospūdžio matuoklis NOVAMA Comfort X su dideliu LCD ekranu, matavimo rezultatų interpretacija pagal PSO, T3 vidurkių funkcija, aritmijos atpažinimu ir atmintimi.

Detalus aprašymas

More details

Novama
40,90 €
Kaina:32,72 €
-20%
Išparduota

59.jpg


Žastinis kraujospūdžio matuoklis Novama Comfort X


Pilnai automatinis žastinis kraujospūdžio matuoklis Novama Comfort X, tinka žmonėms, kuriems kasdien reikia stebėti savo kraujospūdį bei širdies ritmą. Novatoriška manžetė užtikrina kiekvieno rezultato tikslumą.

Novatoriška „Easy Cuff X“ manžetė

„Easy Cuff X“ manžetę lengva uždėti, manžetė yra padidinta ir tinka žastui nuo 22-42 cm. Tinkama pagal dydį manžetė užtikrina tikslų duomenų parodymą.  




LCD ekranas su fono apšvietimu

Skystųjų kristalų ekranas su padidintu kontrastu, tamsiai mėlynos spalvos fono apšvietimu ir aiškiais, apšviestais skaitmenimis leidžia lengviau įskaityti matavimų rezultatus. Tamsiai mėlynas fonas yra novatoriška idėja, užtikrinanti geriausią simbolių matomumą ekrane. Šviesūs ryškūs simboliai tamsiame fone - tai yra papildomas elementas, kuris padidina ekrano įskaitomumą net esant blogam regėjimui.

Universalus kraujospūdžio matuoklis

Prietaisas turi 90 matavimų atmintį 2 vartotojams. Komplekte rasite kraujospūdžio matavimo dienoraštį ir dėklą. Universali manžetė tinka žastui 22-42 cm, todėl galėsite tiksliai pamatuoti kraujo spaudimą daugeliui žmonių.
2 vartotojų atmintis padeda stebint kitų šeimos narių sveikatą.


Trijų matavimų vidurkis

Trijų matavimų rezultatų vidurkis eliminuoja bet kokius trumpalaikius pokyčius.
Vidutiniškai 3 matavimai užtikrina, kad vieno matavimo rezultato netrikdė nei laikinas kraujospūdžio svyravimas, nei išoriniai veiksniai.


Aritmijos indikatorius

Prietaisas įspėja apie nereguliarų širdies plakimą ir pulsą. Širdies ritmo sutrikimas yra būklė, kuriai būdingas greitas, lėtas ir nereguliarus širdies plakimas. Vieniems pacientams šis sutrikimas yra visiškai besimptomis, o kitiems - pavojingas gyvybei.


Įvertinkite rezultatą iškart

Rezultato interpretacija pagal PSO (Pasaulio sveikatos organizacijos) duomenis. Ant prietaiso esanti įskaitoma skalė leidžia greitai įvertinti ką tik atliktą matavimą.


Kraujospūdžio klasifikacija (pagal PSO)

Kategorija

Sistolinis KS

Diastolinis KS

Optimalus

<120

ir             <80

Normalus

120–129

ir/ar        80–84

Aukštas-normalus

130–139

ir/ar        85–89

I laipsnio hipertenzija (lengva)

140–159

ir/ar        90–99

II laipsnio hipertenzija (vidutinė)

160–179

ir/ar     100–109

III laipsnio hipertenzija (sunki)

>180

ir/ar         ≥110



Prietaisas matuoja kraujospūdį oscilometriniu kraujo spaudimo matavimo metodu. Tai reiškia, kad prietaisas nustato kraujo judėjimą arterijose, tada jį analizuoja ir pateikia rezultatą elektroniniu būdu. Naudojant oscilometrinį metodą, nebereikia stetoskopo, o tai labai palengvina tyrimą. Dažnas kraujo spaudimo matavimas suteikia vartotojui bei gydytojui vertingos ir tikslios informacijos apie kraujospūdžio pokyčius. Žmonės, sergantys sunkia hipertenzija, sunkia ateroskleroze ir sunkiu diabetu, turėtų pasitarti su savo gydytoju dėl galimybės matuoti kraujo spaudimą žasto srityje (įskaitant riešą). Kreipkitės į gydytoją, kad gautumėte išsamią informaciją apie kraujospūdį. Savidiagnostika ar gydymas, remiantis rezultatais, gautais naudojant kraujospūdžio matuoklį, gali būti pavojingas. Vykdykite savo gydytojo nurodymus. Reguliariai matuodami kraujospūdį, galėsite informuoti gydytoją apie kraujospūdžio pokyčius.

Prieš atlikdami matavimą, turėtumėte pailsėti mažiausiai 15 minučių. 10 minučių prieš matavimą neturėtumėte rūkyti, valgyti, gerti kavos ar užsiimti fizine veikla. Nematuokite kraujospūdžio esant stresui - pirmiausia nusiraminkite. Atsisėskite tiesiai ramioje aplinkoje, ištieskite nugarą ant kėdės. Padėkite ranką ant lygaus paviršiaus (pvz., stalo). Matavimo metu nejudėkite, nekalbėkite ir nekryžiuokite kojų. Nusiimkite visus nepatogius drabužius ar papuošalus. Matavimo rezultatas turėtų būti įrašytas į tam skirtą žurnalą arba turi būti saugomas prietaiso atmintyje. Matavimo rezultatus rekomenduojama išsaugoti. Jei jums reikia pakartoti matavimą, palaukite 15 minučių prieš kitą matavimą, kol kraujagyslių būklė stabilizuosis, nors tinkamas laikas tarp matavimų gali priklausyti nuo individualių savybių.


Techniniai duomenis:

Manžetės dydis: 22-42 cm

Atmintis: 90 matavimų

Maitinimas: AAA tipo elementai (4 vnt. komplekte)

Įtampa: 230V

Svoris: 226 g (be elementų)

Matmenys: 9.5 x 13 x 4.5 cm

Matavimo skalė: 30 - 280 mmHg

Pulso matavimo skalė: 40–199 pulsų/min

Kraujospūdžio rezultatų tikslumas: +/- 3 mmHg

Pulso rezultatų tikslumas: +/- 5 %

Saugojimo sąlygos: 20ºC ~ + 50ºC, naudojimo sąlygos: 10ºC ~ 40ºC, drėgmė iki 85%

Maitinimas: 4 AA 1,5 V baterijos

LCD ekranas


Komplektacija: aparatas, manžetė (22-42 cm), elementai, transportavimo krepšys, kraujospūdžio matavimo rezultatų dienoraštis


UAB Doris Group yra NOVAMA prekinio ženklo atstovas Lietuvoje