Žastinis kraujospūdžio matuoklis BRAUN ExactFit 5 Connect

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Žastinis kraujospūdžio matuoklis BRAUN ExactFit 5 Connect

Garantija: 24mėn.
Itin tikslus, nustato nereguliarų širdies plakimą (aritmiją), išveda rezultatų vidurkį. Dvi skirtingų dydžių manžetės užtikrina tikslumą ir patogumą. Rezultatus galima sinchronizuoti su „BRAUN Healthy Heart“ programėle.

Detalus aprašymas

More details

BRAUN
Kaina:78,00 €

Pristatysime
kovo 29d. - balandžio 02d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:

Braun.png

Žastinis kraujospūdžio matuoklis BRAUN ExactFit 5 Connect BUA6350





Automatinis kraujospūdžio matuoklis BRAUN ExactFit 5 Connect BUA6350 su ESH klinikiniu patvirtinimu

Automatinis žastinis kraujospūdžio matuoklis BRAUN ExactFit 5 Connect – tikslus, patogus ir lengvai naudojamas. Kliniškai įrodytas matavimo tikslumas. Prietaisu gali naudotis du vartotojai – jis automatiškai išsaugo dviejų žmonių rezultatus, po 60 išsaugotų matavimų rezultatų kiekvienam su laiku bei data. Siekiant pagerinti rezultatų kontrolę, prietaisas suskaičiuoja trijų paskutinių kraujospūdžio matavimų rezultatų vidurkį. BRAUN ExactFit 5 Connect kraujo spaudimo lygio indikatorius atitinka PSO (Pasaulio sveikatos organizacijos) gaires. Specialus rodiklis leidžia lengvai interpretuoti matavimo rezultatus.


Kas yra prietaiso viduje – yra svarbu

BRAUN ExactFit 5 Connect turi daugybę funkcijų, todėl nuo šiol galite sekti savo kraujospūdį tiksliau, aiškiau ir patogiau nei bet kada anksčiau. Prietaisas turi integruotą „Bluetooth“, todėl rezultatus galite sinchronizuoti su BRAUN Healthy Heart programėle, rezultatų pokyčių stebėjimui. Šis kraujospūdžio matuoklis turi spalvotą skalę, todėl rezultatus galėsite interpretuoti paprasčiau. Patirkite maksimalų komfortą su minkšta pripučiama manžete ir klinikinį tikslumą, naudojant vieną Jums tinkančią iš dviejų komplekte esančių skirtingo dydžio manžečių. Gaukite aiškesnę informaciją apie ilgalaikį, vidutinį ar net nereguliarų širdies ritmo atpažinimą.

Kitos prietaiso funkcijos:

- Pilnai automatinis, patikimi matavimai.

- Pažangūs rezultatų vidurkio skaičiavimo režimai. Galima išvesti visos dienos, ryto ar vakaro rezultatų vidurkius.

- Nereguliaraus širdies ritmo aptikimas.

- Dideli mygtukai ir lengvai įskaitomas XL dydžio ekranas su apšvietimu.


Momentinis duomenų interpretavimas

ExactFit5


Spalvota skalė, esanti ekrane, padės Jums lengvai suprasti ir interpretuoti rezultatą. Ekranas vaidina svarbų vaidmenį, ypač kai matavimą turi atlikti pagyvenęs ar regėjimo problemų turintis asmuo. Šis kraujospūdžio matuoklis rodo ir kitą naudingą informaciją ekrane, pvz., ženklą, įspėjantį apie širdies aritmiją, kraujo spaudimo lygio indikatorių, atitinkantį PSO (Pasaulio sveikatos organizacijos) rekomendacijas. Rezultatai ekrane parodomi paprastai ir aiškiai, todėl visi vartotojai galės teisingai interpretuoti ir suprasti kraujospūdžio matavimo rezultatus.

Dvi skirtingų dydžių komplekte esančios manžetės užtikrina optimalų prigludimą, didžiausią patogumą ir klinikinį tikslumą

ExactFit5


Galite lengvai pritaikyti manžetę pagal savo žasto apimtį ir tiksliai išmatuoti spaudimą. Jeigu manžetė yra per maža arba per didelė , prietaisas gali netiksliai išmatuoti kraujo spaudimą. Viena manžetė yra standartinio dydžio ir tinka žasto apimčiai nuo 20 iki 32 cm. Žmonės, turintys išsivysčiusius rankų raumenis, turėtų rinktis manžetę, kuri tinka žasto apimčiai nuo 32 cm. Prietaisas leidžia prijungti norimą manžetę itin lengvai ir paprastai.

Kliniškai įrodytas profesionalus tikslumas. 2 vartotojų atmintis x kiekvienam po 60 rezultatų

ExactFit5


Profesionalus tikslumas, kliniškai įrodytas Europos hipertenzijos draugijos. Atminties funkcija yra labai svarbi žmonėms, kurie ilgą laiką ir reguliariai matuoja savo kraujospūdį. Rezultatai išsaugomi prietaiso atmintyje, o tai leidžia apskaičiuoti vidutinį rezultatą ir geriau kontroliuoti ligą bei įvertinti jos vystymosi kryptį. Prietaisas išsaugo iki 120 matavimų – po 60 matavimų kiekvieno iš dviejų asmenų. Tai puikus pasirinkimas, jei kraujospūdį matuosite kartu su šeimos nariu.

Nereguliaraus širdies ritmo indikatorius


ExactFit5


Širdies sveikata nėra vien tik kraujo spaudimas. Šis prietaisas nustato ir nereguliarų širdies plakimą. Jei prietaisas vieną kartą signalizuoja apie širdies ritmo sutrikimą, žinoma, per daug jaudintis dėl to neturėtumėte. Tačiau, jeigu tokia situacija pasikartos kelis kartus, būtinai kreipkitės į gydytoją dėl tikslaus diagnozės nustatymo.

Kraujospūdžio matuoklis BRAUN ExactFit 5 pumpuoja švelniai ir turi galimybę paskaičiuoti matavimo vidurkius. Kraujospūdžio matuoklyje yra 3 vidurkio skaičiavimo funkcijos: vidutinis visos dienos rezultatų vidurkis, ryto arba vakaro matavimų vidurkis per paskutines 7 dienas.





Braun ExactFit5 Connect

Prietaiso komplektacija:

    - Kraujospūdžio matuoklis

    - Vartotojo vadovas

    - 4 AA baterijos

    - Manžetės: L / XL ir S / M dydžio manžetės

    - Dėklas kraujospūdžio matuokliui ir priedams




Techninės specifikacijos:
  • ESH pažymėjimas: taip
  • IHB (nereguliaraus širdies ritmo indikatorius): taip
  • Kraujospūdžio matuoklio tipas: automatinis
  • Matavimo vieta: žastas
  • Manžetės: S / M ir L / XL
  • Manžetės dydis: 22 - 32 cm ir 32 - 42 cm
  • Prietaiso atmintis: 2 x 60
  • Prietaiso svoris: 500 g (be baterijų)
  • Matmenys: pakuotė: 234 mm x 280 mm x 315 mm; prietaisas: 192 mm x 145 mm x 130 mm
  • Rinkinį sudaro: kraujospūdžio matuoklis, vartotojo vadovas, 4 AA baterijos, manžetės L / XL ir S / M dydžio, krepšys kraujospūdžio matuokliui ir priedams
  • Matavimo diapazonas: 0 - 300 mmHg
  • Širdies ritmo matavimo diapazonas: 40–180 dūžių / min
  • Automatinis išsijungimas: taip
  • Kraujospūdžio matavimo tikslumas: 3 mmHg
  • Širdies ritmo matavimo tikslumas: 5%
  • Baterijos / maitinimo šaltinio tipas: 4 1,5 V AA baterijos
  • Funkcijos: automatinis išsijungimas, matavimo laikas ir data, ESH klinikinis tikslumas, F3, IHB - nereguliarus širdies ritmo indikatorius, spalvota rezultatų interpretavimo skalė, baterijos indikatorius.
  • Ekrano tipas: Skaitmeninis skystųjų kristalų ekranas su apšvietimu
Atsisiuntimai
Atsiliepimai apie prekę
Preke
 - Puikiai atlieka funkcijas
  ŽASTINIS KRAUJOSPŪDŽIO MATUOKLIS BRAUN EXACTFIT
 - Geras ir kokybiškas
Populiariausios paieškos
Braun kraujospūdžio matuokliai