Reduced price! Žastinis kraujospūdžio matuoklis VITAMMY Next 3

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Žastinis kraujospūdžio matuoklis VITAMMY Next 3

Garantija: 24mėn.
Žastinis kraujospūdžio matuoklis VITAMMY Next 3 tai patikimas kraujospūdžio matuoklis su patobulinta oro pripūtimo į manžetę technologija. Matavimas atliekamas manžetės pripūtimo metu, todėl yra ne tik greitesnis, bet ir gerokai malonesnis.

Detalus aprašymas

More details

VITAMMY
23,90 €
Kaina:19,12 €
-20%

Pristatysime
balandžio 22d. - 23d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu



Žastinis kraujospūdžio matuoklis VITAMMY Next 3

Matuokite kraujospūdį manžetės pripūtimo, o ne išleidimo metu su naujos kartos žastiniu kraujospūdžio matuokliu VITAMMY Next 3.

VITAMMY Next 3 yra žastinis kraujospūdžio matuoklis, kuris matuoja kraujospūdį ypač švelniai, greitai ir tiksliai. Matavimas yra atliekamas jau pripučiant manžetę, o ne ją išleidžiant, toks būdas yra itin komfortiškas, nes ranka yra mažiau spaudžiama, pats matavimas atliekamas pastebimai greičiau. Toks matavimas yra žymiai malonesnis nei su senesniais aparatais.

vitammy next 3

Žastinis kraujospūdžio matuoklis VITAMMY Next 1 turi visas reikalingas diagnostines funkcijas, kad būtų užtikrintas patikimas matavimas ir matavimų rezultatai.
Taip pat, šalia kraujospūdžio matavimo, VITAMMY Next 1 aptinka nereguliarų širdies ritmą (aritmiją), taip pat gali pateikti paskutiniųjų 3 matavimų vidurkį, bei įvertinti kraujospūdžio matavimo rezultatus, pagal Pasaulio Sveikatos Organizacijos pateikiamas gaires.

Mažiau klaidingų duomenų - mažiau streso

Žastinis kraujospūdžio matuoklis VITAMMY Next 3 yra aprūpintas pažangia teisingo manžetės uždėjimo technologija, kuri taip pat įspėja ir apie judesius matavimo metu, kas gali įtakoti teisingus rezultatus.

Universali manžetė su plačiu dydžio diapazonu - 22-40 cm

Teisingas manžetės dydžio pasirinkimas yra labai svarbus faktorius patikimiems kraujospūdžio matavimo rezultatams. 22-40 cm dydžio manžetė yra universali ir puikiai tinkanti didžiajai daliai naudotojų.

vitammy next 3vitammy next 3

Didelis ekranas

Didelis lengvai skaitomas kraujospūdžio matuoklio VITAMMY Next 3 ekranas yra puikiai tinkamas įvairaus amžiaus žmonėms.

Praktiškas, ekologiškas, universalus

Dėl maitinimo iš USB lizdo jūs taupote bei rūpinatės ekologija. Tikrai namuose turite bent vieną įkroviklį su „micro USB“ jungtimi. Kraujospūdžio matuoklis VITAMMY Next 3 turi daug atminties vietų. Rūpinkites sveikata kartu, 2 vartotojų atminties vietos po 120 matavimo rezultatų kiekvienam. 
vitammy next 3vitammy next 3vitammy next 3
Žastinis kraujospūdžio matuoklis VITAMMY Next 3 - patvirtintas patikimumas

NEXT serijos modeliai  (1, 3, 5, 6, 7) yra sertifikuoti medicinos prietaisai su CE ženklo sertifikatu (atitikties sertifikatu), kurį išduoda įgaliota ES notifikuotoji įstaiga: TUV SUD PRODUCT SERVICE GMBH RIDLERSTR 65, D-80339 MUNCHEN, VOKIETIJA. Patirkite ramybę naudodami kraujospūdžio matuoklį, kuris atitinka matavimo patikimumo (klinikinių tyrimų), atsparumo elektromagnetiniams trikdžiams, saugaus naudojimo, teisingo produkto ženklinimo ir kitus reikalavimus.


Vitammy Next kraujo spaudimo matuoklių serija

Pasirinkite savo naują, Jums tinkantį kraujospūdžio matuoklį iš visos VITAMMY NEXT serijos:

VITAMMY Next 3 elektroninis žastinis kraujospūdžio matuoklis pravers kiekvienuose namuose. Vitammy Next 3 turi daugybę naudingų funkcijų, kurios padės tiksliai išmatuoti kraujo spaudimą namuose. Poreikis kiekvieną dieną kontroliuoti kraujospūdį leidžia lengviau pasirūpinti savimi bet kuriame amžiuje. Kraujo spaudimo matavimas yra vienas iš Jūsų mitybos, gyvybingumo ir sveikos gyvensenos elementų. Slėgis matuojamas oscilometriniu metodu, kuris tiria slėgio pokyčius, kuriuos sukelia pripūsta manžetė matavimo metu.

Matuojant kraujospūdį labai svarbu tinkamai užsidėti manžetę, o tai lengvai galima atlikti naudojant Vitammy Next 3 matuoklį. Kraujospūdžio matuoklis išsiskiria aritmijos aptikimu ir rezultatų aiškinimu, o tai palengvina matavimus žmonėms sergantiems tam tikromis ligomis. Atmintis ir lengvai įskaitomi rezultatai ekrane daro matavimą kasdieniu įpročiu, o ne darbu. 

Į komplektą įeina: kraujospūdžio matuoklis, manžetė, laikymo dėklas, 3 AAA baterijos.

Šis prietaisas pagamintas pagal Europos standartus: EN1060-1; EN1060-3; IEC 80601-2-30; ISO81060-1; IEC60601-1-11; IEC60601 1; Elektromagnetinis suderinamumas: prietaisas atitinka tarptautinį standartą IEC60601-1-2.

Žastinio kraujospūdžio matuoklio VITAMMY Next 3 techninės specifikacijos:

  • IHB (nereguliaraus širdies ritmo indeksas): Taip
  • Kraujo spaudimo matuoklio tipas: automatinis
  • Kraujospūdžio matavimas: pripūtimo metu
  • Matavimo vieta: žastas
  • Manžetės dydis: 22-40 cm
  • Įrenginio atmintis: 2 vartotojai x 120 atminties vietų
  • Įrenginio svoris: 240 g
  • Matmenys: 118 mm x 110 mm x 57 mm
  • Į komplektą įeina: kraujospūdžio matuoklis, manžetė / matavimo rankovė, manžetės susidėjimo dėklas, laikymo dėklas, 4 AAA baterijos.
  • Matavimo diapazonas: 0 - 280 mmHg
  • Širdies ritmo matavimo diapazonas: 40-199 dūžių per minutę
  • Automatinis išjungimas: Taip
  • Slėgio rodymo tikslumas: 3 mmHg
  • Širdies ritmo indikacijos tikslumas: 5%
  • Baterijos / maitinimo šaltinio tipas: 3 AAA tipo baterijos
  • Ekrano dydis: 48 mm x 65 mm
  • Funkcijos: automatinis išjungimas, IHB nereguliaraus širdies ritmo indikavimas
UAB Doris Group yra VITAMMY prekinio ženklo atstovas Lietuvoje
Atsisiuntimai