Belaidis elektrostimuliatorius migrenai palengvinti PainGone Qalm

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Belaidis elektrostimuliatorius migrenai palengvinti PainGone Qalm

Garantija: 24mėn.
Nešiojamas belaidis TENS elektrostimuliatorius migrenai palengvinti. 2 terapijos režimai: prevencinis režimas mažinti migrenos priepuolių dažnumą ir aktyvus režimas - palengvinti migrenos priepuolius, kai jie pasireiškia.

Detalus aprašymas

More details

Pain Gone
Kaina:96,90 €

Pristatysime
gegužės 02d. - 03d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



Belaidis TENS elektrostimuliatorius migrenai palengvinti PainGone Qalm



Kai užklumpa migrena, išbandykite PainGone Qalm: pažangų elektrostimuliacijos prietaisą, kuris gali palengvinti migrenos priepuolius, kai jie ištinka, taip pat padėti sumažinti migrenos priepuolių dažnumą ar net užkirsti jiems kelią.

PainGone Qalm naudoja specialiai sukurtą TENS elektros terapijos formą. Skirtingai nuo tradicinio TENS, Qalm galima saugiai uždėti tiesiai ant galvos.

Pažangi technologija: PainGone Qalm naudoja pažangių technologijų galią, kad greitai ir efektyviai malšintų skausmą. Naudojant transkutaninės elektrinės nervų stimuliacijos (TENS) terapiją, šis prietaisas siunčia švelnius elektrinius impulsus per kūną, nukreiptus į skausmo šaltinį. Tai įrodytas ir be vaistų taikomas metodas skausmui mažinti.

Nešiojamas ir patogus: PainGone Qalm sukurtas atsižvelgiant į jūsų gyvenimo būdą. Jo kompaktiška ir lengva konstrukcija leidžia nešiotis jį su savimi, kad ir kur eitumėte. Įsidėkite jį į kišenę ar krepšį ir galėsite malšinti skausmą, kai tik to prireiks - namuose, darbe ar kelionėje.

Lengva naudoti: Nesijaudinkite dėl sudėtingų nustatymų ar painių instrukcijų. PainGone Qalm yra neįtikėtinai patogus naudoti, turi paprastą sąsają ir intuityvų valdymą. Vos keliais paspaudimais galite pritaikyti skausmo malšinimo terapiją pagal savo poreikius.

Ilgai veikianti baterija: PainGone Qalm pasižymi ilgai veikiančia įkraunama baterija, todėl yra pasirengęs suteikti pagalbą, kai tik jums jos prireiks. Nereikia nuolat keisti baterijų - tiesiog įkraukite prietaisą ir jis bus tinkamas naudoti.

Sprendimas be vaistų: Skirtingai nei vaistai nuo skausmo, kurie gali sukelti šalutinį poveikį ir galimą priklausomybę, PainGone Qalm siūlo alternatyvą skausmui malšinti be vaistų. Galite patirti palengvėjimą nesijaudindami dėl nepageidaujamų reakcijų.

PainGone Qalm - tai medicinos prietaisas, skirtas naudoti namų aplinkoje dažnų epizodinių ir lėtinių migreninių galvos skausmų palengvinimui ir profilaktikai. Rezultatai gali skirtis.

2 terapijos režimai: prevencinis režimas (naudojama kasdien vos po 20 minučių) - mažina migrenos priepuolių dažnumą ir aktyvus režimas - palengvina migrenos priepuolius, kai jie pasireiškia (trunka 60 minučių).

Kompaktiška, lengva konstrukcija, pagaminta iš aukščiausios kokybės silikono, prisitaiko prie kaktos formos, todėl patogiai priglunda. Komplekte yra 3 poros aukštos kokybės gelio pagalvėlių, minkštas galvos dirželis ir dėklas, kad būtų lengva transportuoti ir saugoti.

PainGone Qalm netinka:
- Jei turite širdies stimuliatorių, aritmiją ar kitą rimtą širdies darbo sutrikimų būklę
- Jei yra ne visiškai išgydytas smegenų ar veido sužalojimas
- Žmonėms, sergantiems aktyviu vėžiu arba nediagnozuotu skausmu, kuriems anksčiau buvo diagnozuotas vėžys

- Jaunesniems nei 8 metų asmenims


Pagrindinės PainGone Qalm savybės:
- Greitas migrenos palengvinimas, kai ji užklumpa
- Sumažina migrenos priepuolių dažnumą ir užkerta kelią jų pasireiškimui
- Tinka įprastai ir epizodinei migrenai
- Ne medikamentinė raminanti masažą primenanti elektrinė stimuliacija
- Be laidų ir įkraunamas
- Reguliuojamas intensyvumas - 40 lygių, kad būtų užtikrintas individualus komfortas
- Lengvas ir patogus, vos 15g
- Pridedama galvos juosta, kad būtų patogiau ir patogiau laikyti
- Dėžutėje yra: PainGone Qalm prietaisas, USB įkrovimo laidas, 3 poros gelio pagalvėlių, laikymo dėklas su veidrodėliu
- IIa klasės medicinos prietaisas

Investuokite į savo skausmo malšinimo kelionę su PainGone Qalm jau šiandien - skausmo valdymo ateitis jūsų rankose!

Kaip naudotis PainGone Qalm: