Beadatinis mezoterapijos prietaisas Garett Bright Skin

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Beadatinis mezoterapijos prietaisas Garett Beauty Bright Skin

Garantija: 24mėn.
Modernus prietaisas veido odos priežiūros procedūroms namuose. 5 darbo režimai, kurių dėka tiks visiems odos tipams ir skirtingoms odos problemoms. RF beadatinė mezoterapija, EMS srovių, LED šviesos terapijos ir garsinių vibracijų funkcijos.

Detalus aprašymas

More details

Garett
Kaina:39,50 €

Pristatysime
spalio 31d. - lapkričio 04d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu

Logo Garett.jpg

1_bright_skin.jpg

Garett Beauty Bright Skin – beadatinė mezoterapija namuose

Odos priežiūra patogiai namuose – puikus sprendimas, kai neturite laiko apsilankyti pas kosmetologą, bet norite pasirūpinti savo išvaizda. Jis gali susidoroti su daugeliu odos problemų, tokių kaip spuogai, dėmės ir raukšlės. Išbandykite pažangias funkcijas, tokias kaip elektrostimuliacija ar RF bangos. Be to, galite naudoti kitus metodus, tokius kaip LED šviesa arba ultragarsinė vibracija.

2_bright_skin.jpg

Terapinis LED šviesos poveikis

Garett Beauty Bright Skin suteikia galimybę naudoti trijų skirtingų spalvų LED šviesą – raudoną, mėlyną ir violetinę. Jį galite naudoti visų tipų odai, sausai, riebiai ir mišriai odai. Raudona spalva yra naudinga odai atsinaujinti ir skatina gijimo procesą. Mėlyna šviesa turi priešuždegiminių savybių ir ramina dirginimą. Kita vertus, šių dviejų spalvų derinys su violetine šviesa pagerina odos tonusą ir taip pat padeda kovoti su spuogais.

3_bright_skin.jpg

Efektyvi elektrostimuliacija

Kai ant veido atsiranda raukšlių, naudokite Garett Beauty Bright Skin. Priedas turi elektrostimuliacijos funkciją, kuri apima EMS srovių naudojimą. Toks taikymas naudingas kraujotakai, todėl raumenims tiekiama daugiau deguonies. Norėdami naudoti šią parinktį, įjunkite darbo režimą LIFTING. EMS ir mėlynos šviesos derinys taip pat saugo nuo raukšlių atsiradimo.

4_bright_skin.jpg

Kolageno skaidulų gamyba

Veido išvaizdai įtakos turi kolageno skaidulų būklė ir kiekis. Norint jais rūpintis, būtina RF funkcija. Jo naudojimo metu elektromagnetinės bangos radijo dažniu pasiekia dermą. Tokiu būdu tai daro įtaką kolageno skaidulų gamybai ir regeneracijai, kuri yra susijusi su patobulintu veido ovalu. Pasiruošę suteikti savo odai viską, kas geriausia?

5_bright_skin.jpg

Atpalaiduokite veidą garsinėmis vibracijomis

Dėl garsinių vibracijų Garett Beauty Bright Skin sąveikauja su gilesniais odos sluoksniais. Todėl naudojama kosmetika geriau įsisavinama ir galite išnaudoti visas jų savybes. Garsinės vibracijos idealiai tinka veido masažui, leidžia atsipalaiduoti ir pašalinti bet kokią įtampą. Ši procedūra ypač naudinga po įtemptos darbo dienos ir esant matomiems nuovargio požymiams.