Beadatinis mezoterapijos prietaisas Garett Beauty Calm Skin

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Beadatinis mezoterapijos prietaisas Garett Beauty Calm Skin

Garantija: 24mėn.
Modernus prietaisas, skirtas veido odos procedūroms namuose. 4 režimai, galimi naudoti kiekvieno tipo odai ir odos problemoms spręsti. Mezoterapija be adatų, EMS srovės, LED šviesos terapija, šiltas ir šaltas kompresas bei garsinė vibracija.

Detalus aprašymas

More details

Garett
Kaina:95,00 €

Pristatysime
spalio 31d. - lapkričio 04d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



Obszar kompozycji 1.png

Novatoriškas požiūris į odos priežiūrą su Garett Beauty Calm Skin

Beadatinis mezoterapijos aparatas Garett Beauty Calm Skin – moderni įranga, atitinkanti dinamiškų moterų ir vyrų poreikius. Tai leidžia giliai regeneruoti ir maitinti odą, nesukeldama skausmo ar diskomforto, patenkindama net jautriausios odos poreikius. Tai idealus pasirinkimas žmonėms, vertinantiems aukštą kasdienės odos priežiūros kokybę ir efektyvumą. Šio prietaiso dėka galite pasijusti tarsi pabuvoję išskirtiniame grožio salone, kasdien džiaugdamiesi sveika ir spindinčia oda.

Obszar kompozycji 2.png

Iš karto palengvina šaltu kompresu

Garett Beauty Calm Skin turi šalto kompreso funkciją, kuri iš karto numalšina sudirginimą, mažina paraudimą ir patinimą. Tai tarsi odos losjonas, kuris po kiekvienos procedūros atkuria komfortą ir gaivią išvaizdą. Ši savybė suteikia neįkainojamą pagalbą greitam odos atsinaujinimui, o tai ypač svarbu jautriai odai.

Obszar kompozycji 3.png

Odos tonizavimas

Garett Beauty Calm Skin prietaisas turi marlės pagalvėlės tvirtinimo funkciją, kuri leidžia giliai išvalyti ir paruošti odą tolimesnei priežiūrai. Tai paprastas žingsnis, kuris žymiai padidina naudojamos kosmetikos efektyvumą. Šios funkcijos integravimas į kasdienę odos priežiūros rutiną gali žymiai pagerinti odos būklę, padaryti ją spindinčią. Tonizavimas šiuo naujovišku prietaisu užtikrina gilesnį valymą ir palengvina maistinių medžiagų įsisavinimą iš tolesnių priežiūros etapų.

Obszar kompozycji 4.png

Pritaikykite savo odai

Kovojate su spuogais ar ieškote būdo, kaip atjauninti odą? Dėl garsinių vibracijų ir galimybės pasirinkti LED šviesą (raudoną arba mėlyną), Garett Beauty Calm Skin prietaisas leidžia taikymą pagal individualius odos poreikius. Tai garantija, kad kiekviena procedūra bus pritaikyta Jūsų lūkesčiams, o Jūs galėsite džiaugtis sveikiau atrodančia veido oda.

Obszar kompozycji 5.jpg

Jaunos odos paslaptis yra EMS

EMS – tai technologija, kuri yra neįkainojama mezoterapijos prietaisui be adatų. Tai pagerina audinių aprūpinimą krauju ir mitybą, todėl stangrina ir atjaunina. Reguliarus prietaiso su EMS funkcija naudojimas leidžia pasiekti matomų liftingo efektų neišeinant iš namų, o tai idealiai tinka žmonėms, kurie nori išlaikyti savo odą jaunatvišką ir sumažinti senėjimo požymius.