Reduced price! NOVAMA Familino Pro by Flaem Inhalator dolnych i górnych dróg oddechowych z dożywotnią gwarancją - 1

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Inhaliatorius NOVAMA Familino Pro by Flaem

Garantija: 60mėn.
Tinkamas visai šeimai, komplekte suaugusiojo ir vaiko kaukės, nosies antgalis bei kandiklis, reguliuojamas išpurškiamų vaisto dalelių dydis.

Detalus aprašymas

More details

Novama
45,50 €
Kaina:36,40 €
-20%
Išparduota



Inhaliatorius NOVAMA Familino Pro by Flaem

Novama Familino PRO yra pagamintas iš hipoalerginių medžiagų laikantis aukščiausių gamybos standartų. Tai yra aukštesnės kategorijos prietaisas su pakankamai tyliu kompresoriumi, Rhino Clear Ergo nosies ir sinusų irigatoriumi ir inovatyviu RF8 Evo nebulaizeriu, kuriuo galima reguliuoti išpurškiamų dalelių dydį.

Nosies irigatorius FLAEM Rhino Clear Ergo

Tai inovatyvus produktas skirtas kasdieniam nosies ertmės plovimui tiek suaugusiems, tiek vaikams, naudojant druskos tirpalą ar kitus vaistus paskirtus gydytojo.

Inhaliatorius NOVAMA Familino Pro by Flaem yra idealus naudojimui namuose, yra paprastas naudoti bei aprūpintas visais reikalingais priedais, kurių gali prireikti.

Inhaliatoriuje Familino Pro įdiegta pažangi vaistų taupymo sistema - "drugsaver", kuri leidžia reguliuoti išskiriamų dalelių dydį bei skleidimo greitį. Tokia galimybė reguliuoti vaisto išpurškimą taip pat leidžia ne taip dirginti veidą ir nesukelti raudonio nuo pernelyg stipriai išskiriamo vaisto.

Inhaliatorius NOVAMA Familino Pro yra aprūpintas kaukėmis su minkštais kraštais, kas leidžia padidinti terapijos komfortą ir pagerinti kaukės prigludimą prie veido, taip dar labiau mažinant vaisto išskyrimą tiesiog į aplinką ir keliant terapijos efektyvumą. Kaukių gamyboje yra nenaudojami BPA ir ftalatai.

Inhaliatoriaus NOVAMA Familino Pro by FLAEM savybės:
- MMAD: 3,74 μm - 4,48 μm
- įkvepiama frakcija < 5 μm (FPF): 63,2 % - 56 %
- minimalus vaisto kiekis: 2ml
- maksimalus vaisto kiekis: 8ml
- vidutinis terapijos laikas su 2ml vaisto: 5-7 minutės
- garsumas: 54dB
- prietaiso priedus galima dezinfekuoti
- kaukes, kandiklį ir nosies antgalį galima plauti, autoklavuoti
- komplektas tinkamas visai šeimai
- komplektacijoje: inhaliatorius, filtrai, suaugusiojo kaukė, vaiko kaukė, reguliuojamas nebulizatorius RF8 Evo, nosies antgalis, kandiklis, žarnelė, Rhino Clear Ergo irigatorius
- svoris: 1.2 kg
- matmenys: 16.8 x 17.2 x 10.7 cm
- maitinimas: el.tinklas

UAB Doris Group yra NOVAMA prekinio ženklo atstovas Lietuvoje