Beadatinis mezoterapijos prietaisas Garett Beauty Fresh Skin Pro

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Beadatinis mezoterapijos prietaisas Garett Beauty Fresh Skin Pro

Garantija: 24mėn.
Pažangus prietaisas, skirtas odos priežiūros procedūroms namuose. 4 darbo režimai, kurių dėka jį galima naudoti bet kokiam odos tipui ir odos problemai. RF beadatinės mezoterapijos funkcijos, EMS srovės, LED šviesos terapija, garsinės vibracijos ir krioterapija.

Detalus aprašymas

More details

Garett
Kaina:119,00 €

Pristatysime
spalio 31d. - lapkričio 04d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:





Garett Beauty Fresh Skin Pro mezoterapijos aparatas


Vargina nuobodi oda, praradusi spindesį? Pasilepinkite mezoterapine procedūra su mūsų Garett Beauty Fresh Skin Pro, skirtu naudojimui namuose, kuris pamaitins jūsų odą ir padarys ją spindinčią. Beadatinė mezoterapija yra technologija, kurios metu naudojami elektriniai impulsai, padedantys maitinančioms veikliosioms medžiagoms prasiskverbti giliai į odą. Naudokite karštą kompresą ir pašalinkite nešvarumus bei kosmetikos priemonių likučius. Pagerinkite savo odos elastingumą ir atsikratykite išsiplėtusių kapiliarų pasirinkę EMS elektrostimuliacijos ir fototerapijos funkcijas. Įveskite beadatinę mezoterapiją į savo namų odos priežiūros rutiną, kad atrodytumėte jaunatviškai!

Jonų valymo ir drėkinimo funkcija

Patepkite maitinamąja esencija ar losjonu ir pradėkite jonų valymo procedūrą! Šis metodas naudoja jonus, kurie pašalina iš odos mikroorganizmus ir kenksmingas medžiagas. Procedūra taip pat gerina kraujotaką, valo, maitina ir drėkina odą, atkuria jos spindesį ir elastingumą. Jis paruošia odą įsisavinti veikliąsias medžiagas iš odos priežiūros priemonių.

Šalto kompreso funkcija

Ar jūsų oda linkusi dirgintis? Žema temperatūra padeda nuraminti sudirginimą, palengvina jūsų odą ir suteikia komforto jausmą. Šalto kompreso funkcija taip pat yra puikus būdas atsipalaiduoti po beadatinės mezoterapijos procedūros.



RF technologija

Mūsų belaidis mezoterapijos aparatas leidžia atlikti procedūrą radijo dažnio elektromagnetine spinduliuote. RF technologija skatina kolageno regeneraciją odoje, užpildo raukšles ir naikina randus. Beadatinė mezoterapija puikiai tinka kasdienei odos priežiūrai, atkuriant odos švytėjimą ir elastingumą!

EMS funkcija

Išlaikykite savo odą tvirtą su Garett Beauty Fresh Skin Pro! Reguliarus masažas su EMS impulsais lieknina ir stangrina pasirinktas kūno dalis, mažina celiulitą, gerina kraujotaką, šalina medžiagų apykaitos atliekas ir prisotina raumenis.

LED raudonos šviesos terapija

LED fototerapija su raudona šviesa palaiko regeneracijos procesus ir gerina odos elastingumą. Raudona šviesa taip pat padeda pašalinti smulkias raukšleles ir skatina kolageno gamybą. Pasinaudokite visais mūsų belaidžio mezoterapijos prietaiso privalumais, skirtais naudoti namuose būtent tada, kai jums jo reikia!