Akių masažuoklis Garett Beauty Glow Eye

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Paakių masažuoklis Garett Beauty Glow Eye

Garantija: 24mėn.
Novatoriškas paakių masažuoklis, tinkantis akių srities ir lūpų kampučių priežiūrai. Dviejų tipų LED šviesa: raudona, kurios bangos ilgis yra 620nm, ir mėlyna, kurios bangos ilgis yra 420nm. Impulsinės garsinės vibracijos, dėl kurių procedūra yra malonesnė.

Detalus aprašymas

More details

Garett
Kaina:27,00 €

Pristatysime
spalio 31d. - lapkričio 04d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu



1_glow eye.jpg

Garett Beauty Glow Eye – novatoriškas paakių masažuoklis

Garett Beauty Glow Eye – pažangus paakių masažuoklis, kuris džiugins savo funkcijomis ir efektyvumu. Jis buvo sukurtas taip, kad galėtumėte naudoti jo savybes bet kur ir bet kada ir ilgai mėgautis poveikiu. Masažuoklis ne tik atpalaiduoja, bet ir padeda prižiūrėti odą aplink akis bei burnos kampučius.

2_glow_eye.jpg

Šviesos terapija

Viena iš Garett Beauty Glow Eye funkcijų yra fototerapija. Prietaisas aprūpintas dviejų tipų LED šviesomis – raudona šviesa, kurios bangos ilgis siekia 620 nm, kuri skatina odos ląstelių metabolizmą, gerina elastingumą ir atsparumą, skatina gijimą ir randų susidarymą. Mėlyna šviesa (kurios bangos ilgis yra 420 nm) ramina odos sudirginimą, neutralizuoja pernelyg didelę riebalų gamybą ir apsaugo nuo netobulumų atsiradimo.

3_glow_eye.jpg

Garsinės vibracijos

Dėl naujoviškų pulsinių garsinių vibracijų procedūra tampa ne tik efektyvi, bet ir maloni bei atpalaiduojanti. Aukšto dažnio vibracijos prasiskverbia į gilesnius odos sluoksnius, pagerina maistinių medžiagų pasisavinimą iš naudojamų preparatų, be to, skatina kolageno ir elastino skaidulų atstatymą, skatinant odos regeneraciją iš vidaus. Tai ypač svarbu srityje aplink akis ir burnos kampučius, nes čia atsiranda mimikos raukšlių, t. y. tos, kurios susijusios su emocijų raiška ir tampa matomos iki 30 metų amžiaus.

4_glow_eye.jpg

Antibakterinis poveikis

C veikimo režimas, tai yra mėlyna LED šviesa ir garsinės vibracijos, užtikrina antibakterinį poveikį. Šis unikalus veikimo režimas pasižymi odą valančiomis savybėmis. Idealiai tinka turintiems spuoguotą odą, taip pat norintiems pasirūpinti odos higiena ir valymu.

5_glow_eye.jpg

Darbo režimas nuo raukšlių

M veikimo režimas, tai yra raudona LED šviesa ir garsinės vibracijos, sukurtas taip, kad būtų saugoma nuo raukšlių ir stangrina odą. Raudona spalva skatina kolageno ir elastino gamybą, o tai gerina odos tekstūrą ir regeneraciją. Šis veikimo režimas tinka norintiems kovoti su senėjimo požymiais ir atkurti odos stangrumą, kad kuo ilgiau džiaugtumėtės jaunatviška išvaizda.

6_glow_eye.jpg

Visada su tavimi

Dėl kompaktiško dydžio masažuoklis tilps į jūsų rankinę ar makiažo krepšį, todėl galėsite lengvai pasiimti su savimi, pavyzdžiui, į komandiruotę. Be to, Jums nereikia prisiminti apie laidą ar įkroviklį, nes jis maitinamas akumuliatoriaus baterija. Vienu metu galite masažuotis, atsipalaiduoti ir rūpintis oda.