Kaklo masažuoklis Medivon Collar Simple

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Kaklo masažuoklis Medivon Collar Simple

Garantija: 24mėn.
Šiatsu masažas, kaklo masažas, galimas kitų raumenų (juosmens, blauzdų, šlaunų) masažas, 2 masažo greičiai, 2 masažo kryptys, 8 masažo galvutės, maitinimas iš elektros tinklo.

Detalus aprašymas

More details

Medivon
Kaina:43,00 €

Pristatysime
spalio 24d. - 25d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu



Kaklo masažuoklis Medivon Collar Simple

Pagalba nuo įprastų negalavimų

Collar Simple išpopuliarėjo greitai, tiksliai ir neskausmingai sumažindama tokius negalavimus kaip sąnarių skausmai, nugaros skausmai ir apsunkusios kojos. Jis taip pat nepakeičiamas esant išialgiui ir juosmeninei stuburo daliai. Atsikratysite skausmo be brangių terapijų ir papildomų vaistų.



Streso mažinimas
Sistemingas masažuoklio Medivon naudojimas pašalins iš jūsų gyvenimo stresą, kuris, kaip žinome, neigiamai veikia visus jo aspektus. Lėtinis kaklo raumenų įsitempimas, neaiškios kilmės galvos skausmai, sunkus ir skausmingas kaklas ar nutirpusios galūnės gali būti netinkamų įpročių ir nuovargio pasekmė. Nusiraminkite ir skirkite akimirką giliai atsipalaiduoti savo namuose.



Shiatsu masažas
Aukštos kokybės 8 masažo galvutės stimuliuoja aktyvų Shiatsu masažą, kuris labai giliai pasiekia raumenų struktūras, taip suteikdamas palaimingo atsipalaidavimo pojūtį. Pasieksite sklandų atsipalaidavimą dėl dviejų greičio režimų, kuriuos galėsite reguliuoti pagal savo pageidavimus.



Apšilimo funkcija
Gilus masažas efektyviai sušildo raumenis ir gerina kraujotaką. Jis turi analgetinių ir priešuždegiminių savybių. Reguliarus naudojimas leis pajusti energijos padidėjimą veikti ir pastebimai pagerins kūno fizinę būklę.



Reguliuojama slėgio jėga
Paprasta Collar Simple masažuoklio konstrukcija leidžia laisvai reguliuoti masažo stiprumą spaudžiant pasirinktas raumenų grupes – taip pritaikant masažą pagal savo poreikius. Plati Force Control technologija automatiškai išjungs įrenginį, jei bus per didelis slėgis ir rizika susižeisti. Du reguliuojami masažo intensyvumai ir galimybė keisti masažo galvučių sukimosi kryptį padidina galimybę pritaikyti masažą pagal savo poreikius.



Universalus naudojimas
Lanksti masažuoklio forma leidžia masažuoti bet kurią kūno vietą. Patogus dizainas bei lengvos rankovės suteikia visišką komfortą masažuojant tokias vietas kaip nugara, pėdos, šlaunys ar sėdmenys. Collar Simple apdaila iš minkšto prisilietimo medžiagos, kuri nesukelia alergijos ir yra lengvai valoma. Galvutėms naudojama speciali kvėpuojanti medžiaga nebraižo, taip pat yra saugi vyresnio amžiaus žmonėms.



Puikiai tinka vairuotojo skausmui malšinti
Valandos, praleistos prie transporto priemonių vairo keliaujant, gali būti labai skausmingos. Ši problema ypač kamuoja žmones, kurie daug laiko praleidžia nepatogioje padėtyje. Dėl 12V maitinimo šaltinio masažuoklį galite pasiimti su savimi į kelionę. Pagerinti kraujotaką ir motorinius įgūdžius bei malšinti juosmens ir kaklo skausmus. Greita ir nešiojama atsipalaidavimo dozė.