Reduced price! Akių masažuoklis TensCare OKO Eye Massager

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Akių masažuoklis TensCare OKO Eye Massager

Garantija: 24mėn.
Daugialypės terapijos akių masažuoklis mažina akių nuovargį, gerina miegą, malšina galvos skausmą, mažina stresą ir mažina nerimą.

Detalus aprašymas

More details

TensCare
104,00 €
Kaina:78,00 €
-25%

Pristatysime
gegužės 15d. - 16d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:

TensCare_no_gradient_video_192128c2-17eb

Akių masažuoklis TensCare OKO Eye Massager

TensCare OKO Eye Massager akių masažuoklis naudoja oro slėgio, vibracijos ir šilto kompreso ciklo technologiją, kad masažuotų smilkinius ir pagrindinius akių akupresūros taškus. Šių taškų masažas gali padėti sumažinti akių nuovargį, numalšinti galvos skausmą, sumažinti tamsius ratilus po akimis, taip pat suteikti atpalaiduojantį poveikį, mažinantį nerimą, stresą ir padedantį užmigti.


Pažangūs masažo režimai: Atpalaiduoti, sumažinti akių nuovargį ir padėti užmigti - pasirinkite vieną iš 5 pažangių masažo režimų. Kiekvienas režimas siūlo unikalų oro slėgio, vibracijos ir šilto kompreso ciklo technologijos derinį, todėl galite pritaikyti masažą pagal savo poreikius.


Daugiafunkcinis ryšys: Prijunkite savo įrenginį per "Bluetooth" ir mėgaukitės garso atkūrimu per TensCare OKO Eye Massager garsiakalbius, taip pagerindami atsipalaidavimo patirtį su mėgstama muzika ar meditacija.


Reguliuojamas ir patogus dydis: TensCare OKO Eye Massager akių masažuoklis turi reguliuojamą galvos dirželį, todėl patogiai ir tvirtai priglunda prie įvairaus dydžio galvos, o masažo seansas yra individualus ir patogus.


Nešiojamas ir patogus keliauti dizainas: Dėl sulankstomos konstrukcijos lengva keliauti ir laikyti, todėl TensCare OKO Eye Massager patogu nešiotis su savimi, kad ir kur eitumėte, užtikrinant atsipalaidavimą bet kada ir bet kur.


Ilgas baterijos veikimo laikas: Vienu įkrovimu galima mėgautis iki 18 masažo seansų, taip užtikrinant ilgalaikį naudojimą be dažno įkrovimo.


Masažo technologijos


Oro slėgio masažas: oro slėgis masažuoja pagrindinius akupresūros taškus aplink akis.
Vibracinis masažas: imituojami tradiciniai masažo būdai, kad būtų masažuojamos pagrindinės sritys aplink akis.
Šiltas kompresas: šiluma suteikia papildomą raminantį pojūtį ir gali paskatinti kraujotaką akių srityje.

Akupresūrinis masažas

Akupresūrinis masažas - tai azijietiška kūno terapijos forma, kurios šaknys glūdi tradicinėje kinų medicinoje ir kuri Kinijoje naudojama jau tūkstančius metų. Akupresūros metu spaudžiant akupunktūrinius taškus atkuriama kūno energijos kanalų sveikata ir pusiausvyra, skatinamas atsipalaidavimas ir gera savijauta bei suteikiama daug naudos sveikatai.


- Zan Zhu spaudimo taškas naudojamas bandant sumažinti raudonų, niežtinčių ar skausmingų akių, per didelio ašarų kiekio, alergijos, galvos skausmo ir kt. simptomus.
- Cheng Qi spaudimo taškas naudojamas siekiant palengvinti konjunktyvito, akių paraudimo, patinimo ir skausmo bei trūkčiojimo simptomus.
- Si Zhu Kong yra įprastas taškas, kuris gali padėti sumažinti galvos skausmą ir migreną, kuriais dažnai skundžiamasi esant akių įtampai.
- Yang Bai taškas gali būti naudingas bandant sumažinti galvos skausmą, akių trūkčiojimą.


Kraujo apytaka

Masažo ir šilumos derinys gali padėti skatinti akių srities kraujotaką. Manoma, kad tai turi nemažai privalumų:
- mažina tamsius ratilus aplink akis
- atpalaiduoja raumenų įtampą
- gerina odos stangrumą


Komplektą sudaro:
1 x TensCare OKO Eye Massager akių masažuoklis
1 x Type-C USB įkrovimo laidas