Reduced price! Akumuliatorinis inhaliatorius Medel Smart

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Akumuliatorinis inhaliatorius Medel Smart

Garantija: 24mėn.
Inhaliatorius tinka naudojimui namuose ar kelionėje, nes pakrautas gali veikti 45min be elektros energijos lizdo. Inhaliatorius yra lengvas, mažas ir labai tyliai veikia.

Detalus aprašymas

More details

Medel
89,00 €
Kaina:78,32 €
-12%

Pristatysime
balandžio 30d. - gegužės 02d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



Akumuliatorinis inhaliatorius MEDEL Smart puikiai tiks naudojimui namuose ar kelionėje. Pilnai pakrauta jo baterija veikia 45min. Pakrauti išsekusią bateriją galima tuo pačiu laidu, kuriuo kraunami išmanūs telefonai (micro USB jungtis). Prietaisas turi dvi diodines lemputes - mėlyna signalizuoja, kad prietaso baterija yra pilnai pakrauta, raudona - kad išsikrovė.

Kai paimsite prietasą į rankas, nustebsite, kad inhaliatorius gali būti toks mažas. Jo ilgis neviršija 10cm, o tokio ilgio yra šiuolaikiniai išmanūs telefonai. O jo svoris vos 200gr.

Inhaliatoriaus komplektaciją sudaro: nebulizatorius, kandiklis, nosies antgalis, kaukė vaikui, kaukė suaugusiam, 5 filtrai, oro žarna, USB kroviklis, patogus ir talpus krepšys, kuriame telpa prietaisas ir visi jo priedai.

MEDEL Smart yra išskirtinis ne tik dėl savo mažo dydžio, bet ir dėl labai tylaus veikimo. Jo triukšmingumas siekia vos 45 dBA.

4,12 μm (MMAD) dalelytės dydis bus veiksmingas inhaliuojant plaučius ir bronchus. Inhaliacijos metu naudojant fiziologinį druskos tirpalą visada pajusite palengvėjimą. Tokios inhaliacijos tinka bet kokiame amžiuje.

Prietaisas po 30min veikimo reikalauja 30min pertraukos. Per tą laiką galite įkrauti prietaisą.


Dydis: 4,5 cm x 5,3 cm x 9,8 cm
Svoris: ~ 200 g
Dalelių dydis: 4,12 µm (59,8% < 5 µm)
Skysčio talpa: 6 ml
Darbiniai ciklai: 30 min. On / 30 min. Off