Kaklo masažuoklis Medivon Collar Simple Black

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Kaklo masažuoklis Medivon Collar Simple Black

Garantija: 24mėn.
Šiatsu masažas, kaklo masažas, galimas kitų raumenų (juosmens, blauzdų, šlaunų) masažas, 2 masažo greičiai, 2 masažo kryptys, 8 masažo galvutės, maitinimas iš elektros tinklo.

Detalus aprašymas

More details

Medivon
Kaina:45,00 €

Pristatysime
spalio 24d. - 25d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:




Kaklo masažuoklis Medivon Collar Simple Black

Pagalba nuo įprastų negalavimų

Medivon Collar Simple masažuoklis yra populiarus, nes greitai ir neskausmingai sumažina tokius negalavimus kaip nugaros skausmas, sąnarių skausmas, kojų skausmas ir apatinės nugaros dalies skausmus. Vos po kelių minučių profesionalaus masažo pašalinsite visus įprastus negalavimus.



Streso mažinimas
Sistemingas Collar Simple naudojimas padės pašalinti stresą iš Jūsų gyvenimo, kuris neigiamai veikia kiekvieną jo aspektą. Lėtinis galvos skausmas, įtempti kaklo raumenys ar nutirpusios galūnės gali būti netinkamų įpročių ir nuovargio pasekmė. Nusiraminkite, pailsėkite ir leiskite sau akimirką atsipalaiduoti gilaus masažo dėka.



Shiatsu masažas
Dėl aktyvios Shiatsu masažo technologijos integruotos 8 masažo galvutės giliai pasiekia raumenų struktūras, taip suteikdamos sklandaus atsipalaidavimo pojūtį. Du greičio režimai leidžia pritaikyti masažą pagal savo poreikius.



Apšilimo funkcija
Sistemingai naudodami pastebėsite, kad padidės energija veikti ir pagerės fizinė būklė.



Reguliuojama slėgio jėga
Collar Simple konstrukcija leidžia savarankiškai reguliuoti ir nustatyti masažo slėgį pagal poreikį, o Force Control technologija automatiškai išjungs įrenginį esant per dideliam spaudimui ir rizikai susižaloti. Du reguliuojami masažo intensyvumai ir galimybė keisti masažo galvučių sukimosi kryptį padidina galimybę pritaikyti masažą pagal savo poreikius.



Universalus naudojimas
Kompaktiška masažuoklio forma leidžia masažuoti bet kurią kūno dalį. Lengvas dizainas ir patogios rankovės suteikia visišką komfortą masažuojant tokias sritis kaip nugara, pėdos, šlaunys, nugara ar sėdmenys. Visa apdaila pagaminta iš švelnaus prisilietimo medžiagos, kuri nesukelia trinties ar alergijos ir yra lengvai valoma.



Puikiai tinka vairuotojo skausmui malšinti
Ilgos valandos, praleistos prie transporto priemonių vairo, gali būti labai skausmingos. Ši problema ypač paveikia žmones, kurie dažnai yra nepatogioje padėtyje. Dėl 12 V maitinimo šaltinio masažuoklį galite pasiimti į bet kurią kelionę ir palengvinti juosmens bei kaklo skausmus visur, kur jums to reikia. Masažuoklis gerina kraujotaką ir leidžia greitai atsipalaiduoti bei atpalaiduoti įsitempusius raumenis.