Masažinis volelis Medivon RecoRoll Trio

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Masažinis volelis Medivon RecoRoll Trio

Garantija: 24mėn.
Kompaktiško dydžio masažinis volelis, kuris atlieka gilią raumenų atpalaidavimo terapija, gilią nervų taškų masažo terapija, vibracini masažą. Talpi baterija leidžia voleliu naudotis kur tik bebūtumėte, 3 nepriklausomi masažo ritinėliai, reguliuojamas masažo intensyvumas.

Detalus aprašymas

More details

Medivon
Kaina:49,00 €

Pristatysime
spalio 24d. - 25d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



Masažinis volelis Medivon RecoRoll Trio

Gilus raumenų atpalaidavimas

Naujasis masažinis volelis yra puikus prietaisas visiems žmonėms, vertinantiems fizinį aktyvumą. Jis sukurtas taip, kad užtikrintų gilų raumenų atsipalaidavimą po intensyvių treniruočių. Pagaminta iš patvarios, bet minkštos gumos, garantuoja komfortą ir tikslų visų raumenų taškų pasiekimą.

Koncentruotas nervų taškų masažas

Dėl gilaus nervų taškų masažo technologijos mūsų volelis puikiai veikia raumenų regeneraciją ir savijautos po treniruotės gerinimą. Koncentruotos vibracijos pasiekia tiesiai raumenų audinius, todėl efektyviai atsipalaiduoja ir harmonizuoja nervų sistemą.



Trys nepriklausomi masažo ritinėliai

Pagrindinis mūsų prietaiso bruožas yra trys nepriklausomi masažo ritinėliai. Kiekvienas iš jų sukasi savarankiškai, o tai leidžia tiksliai ir koncentruotai veikti pasirinktose raumenų srityse. Šis sprendimas garantuoja dar efektyvesnį įsitempusių raumenų atpalaidavimą.

Masažo intensyvumo reguliavimas

Prietaisas turi masažo intensyvumo reguliavimo funkciją, todėl darbo režimą galite reguliuoti pagal savo individualius poreikius. Trys galimi masažo intensyvumo lygiai reiškia, kad kiekvienas, nepriklausomai nuo fizinio aktyvumo lygio, čia ras kažką sau.



Kompaktiškas dydis ir USB įkrovimas

Dėl kompaktiško dydžio – 16 cm ilgio ir 9 cm skersmens – masažinis volelis puikiai tinka pasiimti su savimi į treniruotę, kelionę ar tiesiog į darbą. Be to, USB įkrovimas leidžia lengvai ir greitai įkrauti įrenginį bet kur, o tai itin patogu kasdieniame gyvenime.

Ilgas veikimas dėl talpios baterijos

Volelis aprūpintas talpia baterija, kuri užtikrina ilgalaikį įrenginio veikimą. Tai leidžia laisvai naudotis įrenginiu, nereikia nuolat stebėti įkrovimo lygio. Dėl to galite sutelkti dėmesį į atpalaiduojančio masažo malonumą.