Akių masažuoklis Medivon Horizon Hypnos

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Akių masažuoklis Medivon Horizon Hypnos

Garantija: 24mėn.
Daugialypės terapijos akių masažuoklis mažina akių nuovargį, gerina miegą, malšina galvos skausmą, migreną, mažina stresą ir nerimą. Šildymo ir vėsinimo režimai, bei miego režimas.

Detalus aprašymas

More details

Medivon
Kaina:62,50 €

Pristatysime
spalio 24d. - 25d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



Akių masažuoklis Medivon Horizon Hypnos

Vibracinis masažas skausmui malšinti ir regeneruoti


Medivon Horizon Hypnos – profesionalus akių masažuoklis, kurio pažangios funkcijos puikiai atitinka šiuolaikinės visuomenės poreikius. Jo unikali vibracinio masažo funkcija itin efektyvi sergant migrena, galvos skausmais ir sinusais. Intensyvios, bet švelnios vibracijos skatina kraujotaką, kuri pagreitina regeneracinius procesus organizme. Be to, vibracinis masažas nuramina pavargusias akis, pašalina streso ir nuovargio požymius.



Inovatyvūs temperatūros režimai komfortui ir palengvinimui

Dar viena nuostabi Medivon Horizon Hypnos masažuoklio savybė – šildymo ir vėsinimo režimai. Dėl pridedamos kompresinės pagalvės, kuri gali būti vėsinama arba šildoma, vartotojas gali naudoti šilumos arba šalčio terapiją, priklausomai nuo savo poreikių. Šildymo režimas efektyviai mažina raumenų įtampą, o vėsinimo režimas padeda sumažinti patinimą.



Antibakterinė danga saugai ir higienai

Medivon Horizon Hypnos padengtas antibakterine danga, užtikrinančia aukščiausią saugumą ir higieną. Reguliariai naudojant masažuoklį nesikaupia bakterijos, o tai ypač svarbu žmonėms, turintiems jautrią odą ar jautriems infekcijoms.



Didelis patogumas ir madingas dizainas puikiai dera

Šis akių masažuoklis užtikrina didelį naudojimo komfortą dėl universalaus didelio dydžio ir elastingo dirželio, kuris patogiai priglunda prie galvos. Be to, dėl madingo dizaino jis ne tik puikiai veikia, bet ir puikiai atrodo.



Miego režimas tobulam atsipalaidavimui

Galiausiai Medivon Horizon Hypnos siūlo unikalų miego režimą. Jame naudojami įvairūs masažo būdai ir temperatūra, kad naudotojai galėtų lengviau atsipalaiduoti ir užmigti. Tai puikus sprendimas žmonėms, kenčiantiems nuo nemigos ar streso. Su integruota baterija, masažuoklis visada pasiruošęs suteikti jums tobulą atsipalaidavimo patirtį.