Masažinis volelis Medivon RecoRoll Max

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Masažinis volelis Medivon RecoRoll Max

Garantija: 24mėn.
Kompaktiško dydžio masažinis volelis, kuris atlieka gilią raumenų atpalaidavimo terapija, gilią nervų taškų masažą, vibracinį masažą. Talpi baterija leidžia voleliu naudotis kur tik bebūtumėte, 4 masažo lygiai, bei reguliuojamas masažo intensyvumas pritaikomi pagal kiekvieno poreikį.

Detalus aprašymas

More details

Medivon
Kaina:69,90 €

Pristatysime
spalio 24d. - 25d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



Masažinis volelis Medivon RecoRoll Max

Gilus raumenų atpalaidavimas

Pajuskite palengvėjimą ir atsipalaidavimą po intensyvių treniruočių su elektroniniu masažo voleliu. Jo naujoviškos funkcijos leidžia giliai atpalaiduoti raumenis, o tai pagreitina regeneraciją ir apsaugo nuo traumų. Pagaminta iš patvarios, minkštos kempinės, garantuoja komfortą naudojimo metu ir pasiekia visus jautrius raumenų taškus.

Gilus nervų taškų masažas

Prietaisas turi gilaus nervų taškų masažo funkciją, kuri yra raktas į efektyvų atsipalaidavimą ir palengvėjimą po intensyvaus fizinio krūvio. Koncentruotos vibracijos pasiekia tiesiai į raumenų audinius, efektyviai atpalaiduodamos ir nuramindamos nervų sistemą. Leiskite sau akimirką atsipalaiduoti su voleliu.



Vibruojantis masažas ir reguliuojamas intensyvumas

Elektroninis masažo volelis turi vibracinio masažo funkciją, kuri puikiai tinka raumenų įtampai pašalinti. Keturi masažo lygiai ir reguliuojamas intensyvumas leidžia pritaikyti įrenginį pagal individualius pageidavimus ir poreikius. Nesvarbu, ar jums reikia švelnaus masažo, kad atsipalaiduotumėte, ar intensyvaus masažo, kad atkurtumėte raumenis po sunkios treniruotės, mūsų volas patenkins jūsų poreikius.



Patogus dydis ir USB įkrovimas

Mūsų gaminys vertas dėmesio ir dėl savo patogaus dydžio – 33 cm ilgio ir 14 cm skersmens jį idealiai tinka nešioti ir patogu naudoti. Be to, įrenginys aprūpintas USB įkrovimu, kuris leidžia jį įkrauti bet kur – namuose, biure ar net keliaujant.

Ilgai veikianti baterija

Masažo volelis turi didelę bateriją, kuri garantuoja ilgalaikį prietaiso veikimą, nereikia dažnai krauti. Galite sutelkti dėmesį į savo masažą nesijaudindami, kad svarbiausiu momentu pritrūks energijos. Atraskite mūsų masažinio volelio teikiamą komfortą ir patogumą ir mėgaukitės giliu atsipalaidavimu po kiekvienos treniruotės.