Nosies irigatorius FLAEM Rhino Clear Ergo Plus

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Nosies irigatorius FLAEM Rhino Clear Ergo Plus

Garantija: 24mėn.
FLAEM Rhino Clear Ergo Plus nosies irigatorius sukurtas kasdieniam nosies ertmės skalavimui ir plovimui, tinkamas tiek vaikų, tiek suagusiujų nosies ertmės higienos palaikymui. Komplekte yra 3 minkšti skirtingų dydžių antgaliai, kuriuos galima pritaikyti pagal kiekvieno vartotojo nosies dydį.

Detalus aprašymas

More details

FLAEM
Kaina:21,90 €

Pristatysime
lapkričio 04d. - 05d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu

Flaem-logo-1.jpg


FLAEM Rhino Clear Ergo Plus nosies irigatorius suteikia malonumą laisvai kvėpuoti

Tai novatoriškas produktas kvėpavimo takų profilaktikai. Specialiai sukurta kasdieniam nosies ertmės skalavimui suaugusiems ir vaikams, naudojant tiek fiziologinį tirpalą, tiek aerozolinius vaistus, pagal gydytojo rekomendacijas. FLAEM Rhino Clear Ergo Plus turi ypatingą ergonomišką formą, kad būtų lengviau laikyti rankoje.

FLAEM Rhino Clear Ergo Plus, kartu su kompresoriumi, purškia nosies ertmės skalavimo tirpalus. Purškimas pradedamas paspaudus korpuse esantį mygtuką. Ant irigatoriaus korpuso yra du gretimi rezervuarai, vienas skirtas purškimo tirpalui, o kitas – panaudotam tirpalui. Minkšti antgaliai yra 3 skirtingų dydžių, pritaikytų pagal vartotojo nosies dydį.

flaem rhino clear ergo plus

FLAEM Rhino Clear Ergo Plus gali būti naudojamas:

1. Fiziologinis nosies ertmių skalavimas (fiziologinis tirpalas arba terminis vanduo). Vaikui padeda atlikti nosies higieną. Suaugusiesiems palaiko fiziologinį nosies valymą ir gali būti naudojamas prieš gydymą aerozoliu.

2. Gydomasis plovimas: vaistai turi būti skiriami pagal gydytojo arba vaistininko nurodymus, kurie nustatys vaisto rūšį, dozę ir gydymo trukmę.

3. Padėkite kūdikiui laisvai kvėpuoti; iki 1 metų vaikas kvėpuoja tik per nosį, todėl nosiai užsikimšus vaiko kvėpavimas pasunkėja, jis prabunda naktį, sunkiai valgo, dažnai verkia. Atsižvelgiant į tai, kad iki 3 metų vaikas negali išsipūsti nosies, nosies ertmėse nusėda gleivės su įstrigusiomis bakterijomis, virusais ir dulkėmis. Nosies valymui rekomenduojami du būdai: nosies ertmės skalavimas ir gleivių šalinimas; Skalavimui rekomenduojame FLAEM Rhino Clear Ergo Plus, o gleivių šalinimui – nosies aspiratorių.

Purškia 10 ml. vaisto per 2 minutes

Visi elementai gali būti plaunami ir sterilizuojami. Irigatorius yra labai higieniškas, nes jį galima išardyti į atskirus elementus. 


Pakuotėje:

Antgalis "A", rekomenduojamas naudoti iki 3 metų amžiaus;

Antgalis "M", rekomenduojamas naudoti nuo 3 iki 12 metų;

Antgalis „L“, rekomenduojamas naudoti nuo 12 metų ir vyresniems;

Atskyriklis;

Purškiklis;

Irigatoriaus korpusas su ergonomiška rankena ir dozavimo mygtuku;

Purškimo talpa, kurios talpa 10 ml;

Panaudoto skysčio talpa;

Jungtis vamzdeliui prijungti prie nosies irigatoriaus.

 

Visi FLAEM produktai yra: be BPA ir be ftalatų.