Nosies aspiratorius Momini NasoClear

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Nosies aspiratorius Momini NasoClear

Garantija: 24mėn.
Automatinis nosies aspiratorius leidžia išvalyti susikaupusį nosies sekretą patogiai ir švelniai. 3-jų režimų reguliavimas, 3 antgaliai ir LED lemputė su integruota muzika. 

Detalus aprašymas

More details

Momini
Kaina:37,90 €

Pristatysime
spalio 29d. - 30d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu



Nosies aspiratorius Momini NasoClear

Nepakeičiama pagalbinė priemonė kasdienėje higienoje


NasoClear yra neįkainojama pagalba jauniems tėvams, seneliams ir globėjams, kurie nori suteikti savo vaikui geriausią priežiūrą. Reguliarus aspiratoriaus naudojimas padeda išlaikyti kvėpavimo takų švarą, o tai reiškia sveikatą ir gerovę. Su pažangiomis funkcijomis, tokiomis kaip įmontuota muzika, LED lemputė, trys siurbimo režimai ir paprastas įkrovimas, „NasoClear“ yra praktiškas ir kūdikiui patogus įrankis. Tai puikus sprendimas kiekvienai šeimai, besirūpinančiai savo vaiko sveikata.



Trys siurbimo režimai – trys skirtingi antgaliai

„NasoClear“ siūlo tris siurbimo režimus, kuriuos galima lengvai pritaikyti pagal jūsų kūdikio poreikius. Nuo švelnaus naujagimiams iki intensyvesnio vyresniems vaikams – prietaisas užtikrina efektyvų nosies sekreto šalinimą. Aspiratorius turi tris skirtingus antgalius: moliūgo antgalis naujagimiams, tiesus antgalis negilioms vietoms ir nuožulnus antgalis vyresniems nei dvejų metų vaikams. Dėl to vienu prietaisu gali naudotis, pavyzdžiui, broliai ir seserys, išlikdami higieniški ir saugūs. Tėvai gali būti tikri, kad kiekvienai situacijai ras tinkamą režimą ir patarimą, todėl NasoClear yra nepakeičiama kasdienės vaikų priežiūros priemonė.



Švelnus ir saugus

NasoClear yra automatinis nosies aspiratorius, kuris švelniai ir saugiai valo Jūsų vaiko nosį. Minkštas silikoninis antgalis sumažina sudirginimo riziką, užtikrindamas komfortą ir saugumą kiekvieno užsiėmimo metu. Aspiratorius puikiai tinka kūdikiams ir mažiems vaikams, padeda jiems laisvai kvėpuoti ir jaustis geriau. Reguliarus nosies valymas gali užkirsti kelią infekcijoms ir užsikimšusioms nosims, o tai labai svarbu mažųjų sveikatai.



Integruota muzika ir LED lemputė

Kad nosies valymo procesas vaikams būtų malonesnis, NasoClear yra įmontuota muzika ir LED lemputė. Šios funkcijos padeda jūsų vaikui atsipalaiduoti, todėl užsiėmimai tampa mažiau įtempti ir patogesni. Mėgstamos melodijos įjungimas gali veiksmingai atitraukti mažylio dėmesį, o tai ypač naudinga labiau nerimaujantiems vaikams. LED lemputė ne tik suteikia linksmumo, bet ir palengvina tikslų aspiratoriaus padėties nustatymą.



Aiškus ekranas

NasoClear turi didelį, aiškų ekraną, kuriame rodoma akumuliatoriaus įkrovimo būsena ir pasirinktas siurbimo režimas. Didelis ekranas ypač naudingas jauniems tėvams, kuriems reikia informacijos, kad būtų lengva skaityti, ypač stresinėse situacijose. Taip pat aspiratorius turi Type-C įkrovimo prievadą, kuris užtikrina greitą ir patogų įrenginio įkrovimą. Intuityvus valdymas reiškia, kad net mažiausiai patyrę tėvai gali juo naudotis be jokių problemų.



Lengva valyti ir laikyti

NasoClear lengvai valomas dėl nuimamų elementų, kuriuos galima greitai nuimti ir nuplauti. Tai ne tik padidina higieną, bet ir prailgina prietaiso tarnavimo laiką. Aspiratorių laikyti taip pat paprasta – dėl kompaktiškų matmenų jis telpa bet kurioje spintelėje ar kelioniniame krepšyje. Taip galite būti tikri, kad aspiratorius visada švarus ir paruoštas naudoti, kai tik jo prireiks.