Automatinis nosies aspiratorius Momini Breezy

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Nosies aspiratorius Momini Breezy

Garantija: 24mėn.
Automatinis nosies aspiratorius leidžia išvalyti susikaupusį nosies sekretą patogiai ir švelniai. 3-jų režimų reguliavimas, automatinis valymas, integruota melodijos funkcija.

Detalus aprašymas

More details

Momini
Kaina:47,90 €

Pristatysime
spalio 29d. - 30d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Kaina: 1,99 €
Pristatymas į namus
Kaina: 2,90 €
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



Nosies aspiratorius Momini Breezy


Momini Breezy yra novatoriškas nosies aspiratorius, puikiai tinkantis vaikams. IPX6 atsparumas vandeniui leidžia lengvai ir greitai išvalyti įrenginį. Oro srautas iki 2,3 LPM ir mažas triukšmas (67±5 dB) garantuoja tylų ir efektyvų veikimą. Integruota baterija su galimybe įkrauti per USB-C padidina naudojimo patogumą.



Greitai ir švelniai valo nosį, palengvina ramų miegą

Momini Breezy efektyviai pašalina gleives ir nešvarumus, išlaikydamas vaikų kvėpavimo takų praeinamumą. Švelnus gleivių pašalinimas sumažina sudirginimo riziką, o tai svarbu vaikams. Prietaisas yra higieniškesnis nei tradiciniai metodai, o jo greitas veikimas yra neįkainojamas tėvams. Be to, muzikos funkcija sumažina valymo proceso diskomfortą vaikui.



3 siurbimo režimai

Breezy siūlo tris siurbimo režimus, pritaikytus kūdikio poreikiams (55kPa, ≥55kPa, ≥56kPa). Reguliuojama siurbimo galia užtikrina švelnų ir efektyvų nešvarumų pašalinimą. Dėl to tėvai gali reguliuoti valymo intensyvumą pagal vaiko jautrumą. Tai užtikrina, kad procesas būtų patogus ir saugus.



Automatinis valymas

Momini Breezy automatinė valymo sistema leidžia lengvai palaikyti prietaiso higieniškumą. Automatinis valymo mechanizmas ir surinkimo puodelis pašalina poreikį plauti rankomis. Išplovus aspiratoriaus vidų, prietaisas visada yra švarus ir paruoštas naudoti. Tai ypač svarbu komfortą ir saugumą vertinantiems tėvams.



Integruota melodijos funkcija

Momini Breezy integruota melodijos funkcija padeda atsipalaiduoti kūdikiui valant nosį. Švelnūs garsai sumažina procedūros įtampą, palengvindami visą procesą tėvams ir vaikui. Muzikos dėka vaikas gydymo nesieja su kažkuo nemalonu, o tai teigiamai veikia jo komfortą.



Saugus ir higieniškas

Momini Breezy garantuoja saugų ir higienišką naudojimą dėl medžiagų be BPA ir atsparumo purslams. Atbulinės eigos ir perpildymo sistema palaiko prietaisą švarų. Tėvai gali būti tikri, kad jų vaikas yra gerose rankose, o aspiratorius išlieka saugus ir higieniškas.