Automatinis nosies irigatorius ir aspiratorius Momini NanoFlush 2in1

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Nosies irigatorius ir aspiratorius Momini NanoFlush 2in1

Garantija: 24mėn.
Automatinis aspiratorius ir irigatorius Momini NanoFlush 2in1 užtikrina visapusisišką kūdikio nosies higienos priežiūrą. Trys darbo režimai, lengvas ir kompaktiškas - visada gali būti po ranka, kad ir kur bebūtumėte.

Detalus aprašymas

More details

Momini
Kaina:78,90 €

Pristatysime
spalio 29d. - 30d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:

10194.jpg

Susipažinkite su revoliuciniu Momini prekės ženklo gaminiu – automatiniu aspiratoriumi ir drėkintuvu 2in1 NanoFlush. Sukurta galvojant apie vaikus ir jų tėvus, ši pažangi įranga sujungia aspiratoriaus ir irigatoriaus funkcijas, užtikrina visapusišką kūdikio nosies higienos priežiūrą. Produktas auga kartu su vaiku, o kai jūsų vaikas pats išmoks išsipūsti nosį, irigatoriaus funkcija vis tiek bus nepakeičiama tiek vyresniems vaikams, tiek paaugliams.

NanoFlush siūlo tris pažangius darbo režimus: švelnų, normalų ir pulsuojantį.
Švelnus režimas idealiai tinka mažiausiems vaikams, užtikrinantis švelnų ir saugų valymą.
Įprastas režimas puikiai tinka kasdienei priežiūrai, o pulsuojantis režimas efektyviai susidoros su sunkiais nešvarumais.

Saugumas ir higiena yra Momini prioritetai. NanoFlush įdiegta naujoviška savaiminio išsivalymo sistema, kuri automatiškai išskalauja prietaisą po naudojimo. Taip galite būti tikri, kad kiekvieną kartą naudojate švarią ir saugią įrangą.

Nešiojamas ir lengvas
NanoFlush įrenginys, kurį galite pasiimti bet kur. Jis lengvas ir patogus, turi apsauginį dangtelį, o dėl patogaus įkrovimo per USB-C visada paruoštas naudojimui. Puikiai tinka ne tik namuose, bet ir keliaujant.

3 siurbimo lygiai.
NanoFlush turi tris siurbimo lygius, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų vaiko poreikius. Subtilūs silikoniniai antgaliai užtikrina komfortą ir saugumą kiekvieno naudojimo metu, apsaugodami jautrią kūdikio odą ir gleivinę.
NanoFlush buvo sukurtas atsižvelgiant į naudojimo patogumą. Intuityvus valdymo pultas leidžia nesunkiai nustatyti atitinkamą darbo režimą, o dėl paprastos surinkimo technologijos prietaisą naudoti ir valyti itin paprasta. Nosytės priežiūra dar niekada nebuvo tokia paprasta!