Grožio prietaisas mezoterapijai Beautifly B-Glossy Pro

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Beadatinis mezoterapinis aparatas Beautifly B-Glossy Pro

Garantija: 24mėn.
Beadatinė mezoterapija B-Glossy PRO – tai naujos kartos prietaisas, skirtas valymo, drėkinimo, regeneravimo ir senėjimą stabdančioms procedūroms. Mėlyna, raudona, geltona fotonų šviesa. 3 galios lygiai. Šalina odos senėjimo požymius, mažina patinimą ir paraudimą, pakelia ir stangrina odą, siaurina poras, gerina odos išvaizdą.

Detalus aprašymas

More details

Beautifly
Kaina:134,00 €

Pristatysime
lapkričio 04d. - 05d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:








Beadatinis mezoterapinis aparatas Beautifly B-Glossy Pro


Atraskite Beautifly B-Glossy PRO pranašumus ir skirkite šiek tiek laiko apsilankyti savo privačioje grožio zonoje.
Beadatinė mezoterapija B-Glossy PRO – tai naujos kartos prietaisas, skirtas valymo, drėkinimo, regeneravimo ir senėjimą stabdančioms procedūroms. Pasinaudokite daugybe galimybių, priklausomai nuo to, ko šiuo metu reikia jūsų odai.



ION + CLEANING (teigiama jonizacija) su šilto kompreso funkcija. Jame derinamos teigiamų jonų ir mėlynos fotonų šviesos technologijos, skirtos išvalyti ir nušveisti negyvą, suragėjusį epidermį.



NOURISHING ION (neigiama jonizacija) su šilto kompreso funkcija. Neigiamų jonų ir raudonųjų fotonų šviesos derinys – tai efektyvus būdas giliai įsiskverbti kosmetikos ir vaistinių preparatų (kremų, ampulių, serumų) veikliųjų medžiagų per epidermį į dermą.



Kolageno sintezės funkcija yra technologija, kuri iš karto paskatins odą padidinti kolageno gamybą. Kolagenas išlygina raukšles ir stangrina odą, suteikdamas liftingo efektą vos per keliolika minučių.
Fotonų šviesos taikymas yra modernus kosmetikos metodas, vadinamas NEW GEN 2021, kuris naudojamas kovoti su odos senėjimu, odos pažeidimais. Fotonų terapija naudojama kovojant su randais, psoriaze, jaunatviniais spuogais, rože, odos uždegimais ir strijomis. Fotonų šviesos taikymas pasiteisinęs ir saugus.