Grožio prietaisas mezoterapijai Beautifly B-Glossy Blush

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Beadatinis mezoterapinis aparatas Beautifly B-Glossy Blush

Garantija: 24mėn.
Beadatinis mezoterapinis aparatas, turintis 4 darbo režimus: valymas, atjauninimas, "V" tipo veido liftingas, akių priežiūra. Fototerapija: raudona ir mėlyna šviesa, ultragarsas, jonoforezė ir vibracinis masažas.

Detalus aprašymas

More details

Beautifly
Kaina:78,90 €

Pristatysime
lapkričio 04d. - 05d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:






Beadatinis mezoterapinis aparatas Beautifly B-Glossy Blush


Beadatinis mezoterapinis aparatas Beautifly B-Glossy Blush naudojamas giliam veido odos valymui, maitinimui ir intensyviam regeneravimui. Tai pagerina odos elastingumą, tankumą ir drėkinimą.

Pažangi ultragarso technologija.
Ultragarso banga turi didelę galią ir didelę energiją. Ultragarsas sukelia terminį, fizikinį ir cheminį bei mechaninį poveikį. Tai įtakoja ląstelių membranų pralaidumo padidėjimą ir ląstelių metabolizmo stimuliavimą. Terapijos metu vyksta toks reiškinys, kai kosmetikos gaminių veikliosios medžiagos yra apsupamos ir įvedamos į gilesnius odos sluoksnius.

Prietaiso daugiafunkciškumas leidžia atlikti ultragarsinį mikromasažą kartu su fotonų šviesos terapija. Šio tipo masažas giliai įsiskverbia į odos sluoksnius: puikiai valo, stangrina, atkuria spalvos pakitimus ir suteikia švytėjimo.

Teigiamų jonų terapiją sudaro negyvų raginių sluoksnių ir visų nešvarumų odos valymas. Tai pagerina veikliųjų medžiagų pralaidumą. Laikui bėgant spalvos pakitimai tampa mažiau matomi, o veido spalva aiškiai pašviesėja. Šis poveikis bus dar geresnis, jei terapiją derinsite su pvz. miceliniu vandeniu.

Neigiamų jonų terapiją sudaro tinkamo intensyvumo srovės veikimas, siekiant įveikti barjerą, neleidžiantį giliai įsisavinti kosmetikos gaminių veikliąsias medžiagas. Po procedūrų serijos oda pastebimai įtempta, išlyginta, sudrėkinta ir švytinti. Poveikis bus dar geresnis, jei naudosite ION terapijai tinkamą kosmetiką, pvz., serumą ar ampulę, pritaikytą jūsų odos poreikiams.

Vibracinis masažas veikia atpalaiduojančiai ir mažina raumenų įtampą. Raumenų darbo stimuliavimas žymiai pagerina veido ovalą.



Keli režimai viename įrenginyje

Valymo režimas
Pradėkite nuo valymo ir naudokite veido prausiklį. Kruopštus porų išvalymas bus gilus nešvarumų pašalinimas.Procedūrai naudokite vatos diskelį, galite rinktis iš 3 intensyvumo lygių, karščio ir vibracijos.

Atjauninimo režimas
Režimas naudoja raudoną/mėlyną šviesą ir šilumos bei vibracijos masažą. Jis pasižymi stipriu stangrinančiu poveikiu, skatina odą intensyviai gaminti kolageną ir elastiną. Efektyviai naikina raukšles ir vageles, drėkina, palikdamas atjaunintos odos efektą.

V formos pakėlimo režimas
Režimas stimuliuoja ir atpalaiduoja odą bei padeda ją giliai drėkinti. Raudona šviesa kartu su vibracijomis ir šiluma efektyviai palaiko veido remodeliavimą, todėl leidžia atgauti gražų, jaunatvišką ovalą.

Akių priežiūros režimas
Režimas naudoja vibraciją, šilumą ir pasirinktinai raudoną šviesą. Atlikę veido odos procedūras pereiname į paakių sritį ir preciziškai atliekame gležnos odos aplink akis priežiūrą. Akių zonos odai reikia ypatingos priežiūros ir tinkamo gydymo. Procedūra padeda panaikinti mimikos raukšles, paburkimą ir tamsius ratilus po akimis.