Epiliatorius Garett Beauty Flash Pro

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Fotoepiliatorius Garett Beauty Flash Pro

Garantija: 24mėn.
Fotoepiliatorius Garett Beauty Flash Pro skirtas nepageidaujamų plaukų šalinimui namuose. Naudojama IPL (impulsyvios impulsinės šviesos) technologija garantuoja ilgalaikį ir neskausmingą plaukų šalinimą. Prietaisas taip pat turi režimus, skirtus spuogų šalinimui, veido atnaujinimui ir raukšlių mažinimui.

Detalus aprašymas

More details

Garett
Kaina:149,00 €

Pristatysime
spalio 31d. - lapkričio 04d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



1_flash_lt.jpg

Garett Beauty Flash Pro fotoepiliatorius – plaukų šalinimo namuose naujovė

Fotoepiliatorius Garett Beauty Flash Pro yra proveržis šalinant plaukelius namuose. Šis revoliucinis prietaisas su dideliu 5 cm² veikimo plotu užtikrina ilgalaikius rezultatus. Efektyvumas leidžia daugelį savaičių džiaugtis lygia oda, o reguliarus naudojimas žymiai sumažina naujų plaukų augimą. Įgykite laisvės ir komforto pamiršdami apie dažną skutimąsi ar skausmingus plaukų šalinimo būdus.

2flash_lt.jpg

Pažangios technologijos jūsų patogumui

Garett Beauty Flash Pro fotoepiliatoriaus IPL technologija yra tikslumo ir saugumo sinonimas. Skleidžiama impulsinė šviesa prasiskverbia giliai į odos struktūrą, pasiekdama plaukų šaknis ir sukeldama kontroliuojamą šiluminę žalą. Ši procedūra silpnina plaukus ir prisideda prie plaukų augimo slopinimo. IPL naudojimas yra patogus ir praktiškai neskausmingas, todėl šis metodas itin draugiškas net ir jautrią odą turintiems žmonėms.

3flash_lt.jpg

Daugiafunkciškumas odos grožiui ir sveikatai

Atraskite visas Garett Beauty Flash Pro teikiamas galimybes. Galite lengvai perjungti režimus, taip pat pasirinkti ne tik efektyvų plaukų šalinimą, bet ir procedūras, kurios pagerina jūsų odos būklę. Šis daugiafunkcis prietaisas padeda pašalinti spuogus, skatina odos atsinaujinimą ir išlygina smulkias raukšleles. Pasinaudokite jo teikiamomis galimybėmis ir mėgaukitės efektais, kurių iki šiol ieškojote profesionaliuose grožio salonuose.

4flash_lt.jpg

Saugus ir efektyvus epiliavimas

Su Garett Beauty Flash Pro galite visiškai iš naujo apibrėžti plaukų šalinimo namuose koncepciją. Prietaisas leidžia reguliuoti šviesos srautą – taigi ir intensyvumą – prie individualių odos poreikių ir skirtingų kūno vietų, o tai reiškia, kad padidinsite plaukų šalinimo efektyvumą ir užtikrinsite savo saugumą, išvengdami dirginimo.

5flash_lt.jpg

Pilnas sprendimas – epiliatorius ir pridedami priedai

Pasirinkę fotoepiliatorių Flash Pro, gausite visą odos priežiūros įrenginį. Komplekte yra apsauginiai akiniai, užtikrinantys maksimalų saugumą, ir skustuvas, naudojamas paruošti odą IPL taikymui. Ši pilna įranga leidžia pasiekti geriausių rezultatų be papildomų išlaidų. Viename įrenginyje su IPL Flash Pro fotoepiliatoriumi atrasite naują kokybę – efektyvumą, saugumą ir patogumą!