Drėkinamasis gelis sausiai nosiai "SalinaGel"

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Drėkinamasis gelis sausai nosiai "SalinaGel"

"SalinaGel“ yra izotoninis druskingas nosies drėkinamasis gelis skirtas drėkinti ir atnaujinti nosies gleivinę, numalšinti nosies sausumą bei dirginimą. 

Detalus aprašymas

More details

Naveh-Pharma Ltd

Drėkinamasis gelis sausai nosiai "SalinaGel"

„SalinaGel“ yra izotoninis druskingas nosies drėkinamasis gelis vandens pagrindu, palengvinantis sausumo, dirginimo pojūčius nosies kanaluose, kuriuos sukelia šaltis ir alerginiai vaistai, dulkės ir maža drėgmė.

„SalinaGel“ veikimas

Siekdamas išsaugoti nosies drėgmę ir užkirsti kelią sausiems ir sudirgintiems nosies kanalams, kuriuos kasdien sukelia dulkės, oro tarša, oro kondicionieriai ir kt., „SalinaGel“ atlieka tris veiksmus:

  1.        drėkina nosies kvėpavimo takus;
  2.        malšina sausumą ir dirginimą;
  3.        atkuria gleivinės ląstelių filtravimo ir drėkinimo funkcijas.

“SalinaGel” užtikrina normalią nosies ertmių funkciją ir sveikatingumą. Joje yra izotoninės jūros druskos (panašios į druskos koncentraciją sveikame audinyje) ir drėkinamųjų medžiagų, kurios išsaugo sveiką gleivinės funkciją ir atkuria sistemos gebėjimą filtruoti ir valyti įkvepiamą orą per nosį.

Sudėtis: Išgrynintas vanduo, hidroksietilceliuliozė, natrio chloridas, propilenglikolis, dinatrio EDTA, pantenolis, alantoinas, mentolio kristalai, natrio hialuronatas, glicerinas, kvepalai.

Gamintojas: Naveh-Pharma Ltd. Izraelis