Reduced price! Šildantis TENS elektrostimuliatorius ProRelax ThermoTENS

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

Šildantis TENS elektrostimuliatorius ProRelax ThermoTENS

Garantija: 24mėn.
TENS elektrostimuliatorius, kuris ne tik padeda malšinti skausmą, bet taip pat ir turi šildymo funkciją, taip dar geriau atpalaiduodamas raumenis. Įkraunamas akumuliatorius leidžia prietaisą patogiai naudoti po drabužiais.

Detalus aprašymas

More details

Prorelax
89,95 €
Kaina:71,96 €
-20%

Pristatysime
gegužės 14d. - 15d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:



Šildantis TENS elektrostimuliatorius ProRelax ThermoTENS

Naudodami akumuliatorinį ProRelax ThermoTENS šildantį TENS elektrostimuliatorių, vienu prietaisu galėsite taikyti 3 procedūrų būdus: šildymo, TENS arba kombinuotą šildymo ir TENS - su 3 programomis ir 15 TENS intensyvumo lygių. 

Šildančio TENS elektrostimuliatoriaus ProRelax ThermoTENS savybės:

- ProRelax ThermoTENS pagalvėlė yra daugkartinio naudojimo ir ekologiška, palyginti su klasikiniais šiluminiais pleistrais. Jis taip pat turi TENS funkciją, kai į pažeistas raumenų ar nervų sritis nukreipiami nedideli elektros impulsai ir malšinamas skausmas.
- ProRelax ThermoTENS skausmo terapija yra veiksminga nemedikamentinė raumenų ir nervų skausmo malšinimo priemonė. Iki 43 °C šildantis ThermoTENS raminamai atpalaiduoja įtemptas raumenų grupes.
- Pasirinkite asmeninę terapijos programą iš 15 skirtingų intensyvumo lygių. Galite rinktis iš trijų funkcijų: TENS, šilumos ir TENS + šiluma.
- ThermoTENS galima pritvirtinti beveik bet kurioje kūno vietoje, kur reikia raminančio TENS ir šilumos poveikio. Jis yra labai plokščias, todėl jį galima lengvai dėvėti po drabužiais.
- Įkraunama baterija gali būti naudojama keliems terapijos ciklams. Akumuliatorius įkraunamas per maždaug 2,5 val.. Po kiekvieno terapijos ciklo prietaisas automatiškai išsijungia.
- IIa klasės med. prietaisas



UAB Doris Group yra ProRelax prekinio ženklo atstovas Lietuvoje
Susijusios prekės