Grožio prietaisas nuo aknės Beautifly Glossy Acne

Turite klausimų apie prekę? Norite užsisakyti prekę telefonu?
Paskambinkite: 8 683 68331
arba  parašykite savo klausimą

LED prietaisas nuo aknės Beautifly Glossy Acne

Garantija: 24mėn.
Prietaisas, naudojantis mėlynos šviesos technologiją, kuri efektyviai kovoja su odos netobulumais. Saugiai ir greitai šalina nepatrauklius spuogus ir inkštirus, matomai sumažina išsiplėtusias poras. Reguliuoja sebumo išsiskyrimą ir šalina bakterijas „Propionibacterium Acnes“, atsakingas už spuogų atsiradimą. Rekomenduojamas veido procedūroms, puikiai tinka naudoti ir ant dekoltė bei nugaros.

Detalus aprašymas

More details

Beautifly
Kaina:59,00 €

Pristatysime
lapkričio 04d. - 05d.
Pristatymas į OMNIVA siuntų terminalą
Nemokamai
Pristatymas į namus
Nemokamai
Mokėkite:
  • Bankiniu pavedimu
  • Elektronine bankininkyste
  • Kortele arba grynais pristatymo metu
  • Lizingu
Lizingo bendrovės:






LED prietaisas nuo aknės Beautifly Glossy Acne


Beautifly B-Glossy Acne yra novatoriškas prietaisas, kuriame naudojama LED šviesa veiksmingai kovai su odos trūkumais, ypač spuogais.
Tai kompaktiškas, patogus naudoti įrankis, užtikrinantis rezultatus namuose.



B-Glossy Acne prietaisas yra pagrįstas pažangia LED mėlynos fotonų šviesos technologija, kurios bangos ilgis yra 415 nm. Ji prasiskverbia giliai į odą, kad kovotų su bakterijomis, sumažintų paraudimą ir apsaugotų nuo dėmių susidarymo.

B-Glossy Acne skleidžiama šviesa veiksmingai kovoja su Propionibacterium acnes bakterijomis, pagrindine spuogų priežastimi. Jis pasižymi antibakterinėmis savybėmis, neleidžia atsirasti naujiems bėrimams ir mažina esamus.
Be to, šviesa padeda sušvelninti odos sudirginimą.



Su B-Glossy Acne galite džiaugtis gražia, sveika, nepriekaištinga oda. Reguliarus šio prietaiso naudojimas gali duoti reikšmingų rezultatų sumažinant spuogus, paraudimą ir randus, todėl jūsų oda pastebimai atjaunėja ir spindi.

B-Glossy Acne siūlo praktinę terapijos trukmės matavimo funkciją, todėl naudotojams lengviau kontroliuoti kiekvieno seanso trukmę. Su šia integruota funkcija prietaisas automatiškai nustato terapijos trukmę iki 3 minučių, o tai yra optimalus LED šviesos ekspozicijos laikas, norint pasiekti geriausių rezultatų. Šis tikslus laiko matavimas užtikrina terapijos efektyvumą, o naudotojams suteikia patogumo ir užtikrina ramybę seanso metu.